- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
Ezzel eddig se volt gond, mivel ssd-m van. Különben hasít, mint a villám. Az alapjárat 128MB a 8gigából az a nem semmi, és nem friss telepítés, hanem egy teljesen felszerelt rendszer. Ráadásul nem új a laptop; ez egy kétmagos 1,9GB -s AMD liano. (HP Pavilon G 1211eh ) Ráálltam a rendszerem optimalizálására, mivel, előbbre írtam, hogy akarok készíteni magamnak a saját rendszeremre kihegyezett live cd-t egy install scripttel, ami mindig a legfrisebb arch -ot húzza fel a saját progijaimmal és config fájlaimmal együtt. Tudom, hogy ennek Ach alatt nem sok értelme van. A cél a tanulás. Ez az első működő és sikeres kernel fordításom volt, még közel sem vagyok a kitűzött célhoz, kissé elkapkodtam a konfigurálást, bennmaradt egy csomó szemét. A cél 4 másodperc alatti rendszerbetöltődés. Majd meglátjuk:-) A kernel szerintem kb. 3 óra alatt fordult le. (csak a make parancs)
Új hozzászólás Aktív témák
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB