Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Én végül is ez alapján csináltam meg: [link]
Bár a "My Passport" helyett most "My_Passport" -ként csatolja, de legalább auto fel van csatolva és nem kell a pcmanfm-t megnyitni csatoláshoz.Más. Leszedtem a wicd-t mert érdekes módon nem tudok a wifi hálózatok között váltani vele. Amire induláskor auto kapcsolódik az oké, de ha váéltani akarok visszadobja és utána már az előzőleg kapcsolódott wifire sem megy fel.
Nem a másodiknak kapcsolódott wifivel van gond, mert ha reboot után arra kapcsolódok akkor felmegy arra is.
Tehát mindig csak az első kapcsolódást végzi el, ha váltani akarok akkor többet nem kapcsolódik sehová rebootig. (Pár perc IP obtaining után dobja el amúgy ilyenkor).
Szóval leszedtem a wicd-t, démonját is eltávolítottam a rc.conf-ból és újra a NM-t engedélyeztem.
Ez KDE alatt most szépen működik is, váltja a wifiket is.
Viszont már Openboxot akarok használni magában, és az alatt valamiért üres a wifi kulcs mezője.
Ha kézzel beírom felkapcsolódik, de mikor újra szerkesztés mezőbe megyek akkor üres
Tehát ha újrakapcsolódnék rá akkor megint be kell írni. Tehát valamiért Openbox alatt nem menti el a kulcsot.
Így reboot után sem kapcsolódik a wifihez. (KDE-re átlépve viszont igen
)
Pedig a network managernek ugyaazon a paneljén kell a kulcsot szerkeszteni, Openbox alattmégsem menti el a kulcsot, sőt mintha kitörölné és csak egy csatlakozásra venné be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux Mint
- Milyen házat vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB