Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
- Toma
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Én végül is ez alapján csináltam meg: [link]
Bár a "My Passport" helyett most "My_Passport" -ként csatolja, de legalább auto fel van csatolva és nem kell a pcmanfm-t megnyitni csatoláshoz.Más. Leszedtem a wicd-t mert érdekes módon nem tudok a wifi hálózatok között váltani vele. Amire induláskor auto kapcsolódik az oké, de ha váéltani akarok visszadobja és utána már az előzőleg kapcsolódott wifire sem megy fel.
Nem a másodiknak kapcsolódott wifivel van gond, mert ha reboot után arra kapcsolódok akkor felmegy arra is.
Tehát mindig csak az első kapcsolódást végzi el, ha váltani akarok akkor többet nem kapcsolódik sehová rebootig. (Pár perc IP obtaining után dobja el amúgy ilyenkor).
Szóval leszedtem a wicd-t, démonját is eltávolítottam a rc.conf-ból és újra a NM-t engedélyeztem.
Ez KDE alatt most szépen működik is, váltja a wifiket is.
Viszont már Openboxot akarok használni magában, és az alatt valamiért üres a wifi kulcs mezője.
Ha kézzel beírom felkapcsolódik, de mikor újra szerkesztés mezőbe megyek akkor üres
Tehát ha újrakapcsolódnék rá akkor megint be kell írni. Tehát valamiért Openbox alatt nem menti el a kulcsot.
Így reboot után sem kapcsolódik a wifihez. (KDE-re átlépve viszont igen
)
Pedig a network managernek ugyaazon a paneljén kell a kulcsot szerkeszteni, Openbox alattmégsem menti el a kulcsot, sőt mintha kitörölné és csak egy csatlakozásra venné be.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS notebook topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Adventi kalendáriumok
- Mini PC
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Battlefield 6
- Napelem
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Olcsó számítógép PC - Játékra is! I7 4770 / 16GB DDR3 / GTX 1650 4GB / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

BoB