- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- votlage71: Kábel menedzsment
Hirdetés
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Én végül is ez alapján csináltam meg: [link]
Bár a "My Passport" helyett most "My_Passport" -ként csatolja, de legalább auto fel van csatolva és nem kell a pcmanfm-t megnyitni csatoláshoz.Más. Leszedtem a wicd-t mert érdekes módon nem tudok a wifi hálózatok között váltani vele. Amire induláskor auto kapcsolódik az oké, de ha váéltani akarok visszadobja és utána már az előzőleg kapcsolódott wifire sem megy fel.
Nem a másodiknak kapcsolódott wifivel van gond, mert ha reboot után arra kapcsolódok akkor felmegy arra is.
Tehát mindig csak az első kapcsolódást végzi el, ha váltani akarok akkor többet nem kapcsolódik sehová rebootig. (Pár perc IP obtaining után dobja el amúgy ilyenkor).
Szóval leszedtem a wicd-t, démonját is eltávolítottam a rc.conf-ból és újra a NM-t engedélyeztem.
Ez KDE alatt most szépen működik is, váltja a wifiket is.
Viszont már Openboxot akarok használni magában, és az alatt valamiért üres a wifi kulcs mezője.
Ha kézzel beírom felkapcsolódik, de mikor újra szerkesztés mezőbe megyek akkor üres
Tehát ha újrakapcsolódnék rá akkor megint be kell írni. Tehát valamiért Openbox alatt nem menti el a kulcsot.
Így reboot után sem kapcsolódik a wifihez. (KDE-re átlépve viszont igen)
Pedig a network managernek ugyaazon a paneljén kell a kulcsot szerkeszteni, Openbox alattmégsem menti el a kulcsot, sőt mintha kitörölné és csak egy csatlakozásra venné be.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple MacBook
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Nintendo Switch 2
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest