Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MKLS
aktív tag
chab7 azthiszem belefutottam az általad is tapasztalt power manager bugokba...
Valakinek sikerült már az xfce power managert normális működésre bírni? Értem ezalatt azt, hogy vlc, vagy flash/youtube videók alatt ne kapcsoljon ki a kijelző? 5 percre van állítva a screen off, sleep meg hybernate kikapcsolva. Caffeine-t próbáltam, de azzal sem jó, mert nem tesz kivételt, hiába van csak a vlc, chromium meg flash hozzáadva teljesen felül írja a power managert és ha megy a caffeine akkor abszolút nincs screen off ami szintén nem jó. (Manjaro 0.8.8)
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest