- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Szerintetek mi lehet az oka annak, hogy Arch alatt buffering-gel leáll Strawberry-ben a Tidal stream lejátszás? Merre induljak el a kutakodásban?
A hétvégén már megpróbáltam mindent de nem jutottam eredményre:
Első körben a DNS kiszolgálóra gyanakodtam (NextDNS) de miután átálltam Cloudflare-re, a probléma nem szűnt meg, pár perc után Buffering-el ugyanúgy megállt a lejátszás.Jó, gondoltam akkor nem tetszik neki a fapados systemd network megoldásom ezért felraktam a NetworkManager-t erre nem jó, buffereing.. buffering... :/
Itt már kicsit ideges voltam de van annyira fontos ez a dolog, hogy visszatérjek Pipewire-röl Alsa-ra. Pikk-pakk meg is voltam DE! nem nyert, így is megáll buffering-gel a lejátszás.
Tartok egy teszt SSD-t a gépben (pont az ilyen helyzetek miatt) így kapásból 4 operációs rendszer alatt is teszteltem: Windows, Manjaro, Ubuntu, Garuda (mind Xorg alapokon ezzel is kizárva a Sway-t) és nagy meglepetésemre mindenhol folyamatos, akadásmentes volt a lejátszás. (Windows alatt Strawberry-n kívül a hivatalos Tidal kliensben is rendben ment a lejátszás)
Természeten szétnéztem a különböző szakmai portálokon, de sajnos nem találtam semmi érdemleges infót sem az Arch Wikiben, sem pedig a fórumokon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bluetooth hangszórók
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Motoros topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest