Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Szerintetek mi lehet az oka annak, hogy Arch alatt buffering-gel leáll Strawberry-ben a Tidal stream lejátszás? Merre induljak el a kutakodásban?
A hétvégén már megpróbáltam mindent de nem jutottam eredményre:
Első körben a DNS kiszolgálóra gyanakodtam (NextDNS) de miután átálltam Cloudflare-re, a probléma nem szűnt meg, pár perc után Buffering-el ugyanúgy megállt a lejátszás.Jó, gondoltam akkor nem tetszik neki a fapados systemd network megoldásom ezért felraktam a NetworkManager-t erre nem jó, buffereing.. buffering... :/
Itt már kicsit ideges voltam de van annyira fontos ez a dolog, hogy visszatérjek Pipewire-röl Alsa-ra. Pikk-pakk meg is voltam DE! nem nyert, így is megáll buffering-gel a lejátszás.
Tartok egy teszt SSD-t a gépben (pont az ilyen helyzetek miatt) így kapásból 4 operációs rendszer alatt is teszteltem: Windows, Manjaro, Ubuntu, Garuda (mind Xorg alapokon ezzel is kizárva a Sway-t) és nagy meglepetésemre mindenhol folyamatos, akadásmentes volt a lejátszás. (Windows alatt Strawberry-n kívül a hivatalos Tidal kliensben is rendben ment a lejátszás)
Természeten szétnéztem a különböző szakmai portálokon, de sajnos nem találtam semmi érdemleges infót sem az Arch Wikiben, sem pedig a fórumokon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB