Hirdetés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Tomasz72: Jimi home multiméter
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Szerintetek mi lehet az oka annak, hogy Arch alatt buffering-gel leáll Strawberry-ben a Tidal stream lejátszás? Merre induljak el a kutakodásban?
A hétvégén már megpróbáltam mindent de nem jutottam eredményre:
Első körben a DNS kiszolgálóra gyanakodtam (NextDNS) de miután átálltam Cloudflare-re, a probléma nem szűnt meg, pár perc után Buffering-el ugyanúgy megállt a lejátszás.Jó, gondoltam akkor nem tetszik neki a fapados systemd network megoldásom ezért felraktam a NetworkManager-t erre nem jó, buffereing.. buffering... :/
Itt már kicsit ideges voltam de van annyira fontos ez a dolog, hogy visszatérjek Pipewire-röl Alsa-ra. Pikk-pakk meg is voltam DE! nem nyert, így is megáll buffering-gel a lejátszás.
Tartok egy teszt SSD-t a gépben (pont az ilyen helyzetek miatt) így kapásból 4 operációs rendszer alatt is teszteltem: Windows, Manjaro, Ubuntu, Garuda (mind Xorg alapokon ezzel is kizárva a Sway-t) és nagy meglepetésemre mindenhol folyamatos, akadásmentes volt a lejátszás. (Windows alatt Strawberry-n kívül a hivatalos Tidal kliensben is rendben ment a lejátszás)
Természeten szétnéztem a különböző szakmai portálokon, de sajnos nem találtam semmi érdemleges infót sem az Arch Wikiben, sem pedig a fórumokon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB