Új hozzászólás Aktív témák

• Archttila

veterán

Szerintetek mi lehet az oka annak, hogy Arch alatt buffering-gel leáll Strawberry-ben a Tidal stream lejátszás? Merre induljak el a kutakodásban?

A hétvégén már megpróbáltam mindent de nem jutottam eredményre:
    Első körben a DNS kiszolgálóra gyanakodtam (NextDNS) de miután átálltam Cloudflare-re, a probléma nem szűnt meg, pár perc után Buffering-el ugyanúgy megállt a lejátszás.

Jó, gondoltam akkor nem tetszik neki a fapados systemd network megoldásom ezért felraktam a NetworkManager-t erre nem jó, buffereing.. buffering... :/

Itt már kicsit ideges voltam de van annyira fontos ez a dolog, hogy visszatérjek Pipewire-röl Alsa-ra. Pikk-pakk meg is voltam DE! nem nyert, így is megáll buffering-gel a lejátszás.

Tartok egy teszt SSD-t a gépben (pont az ilyen helyzetek miatt) így kapásból 4 operációs rendszer alatt is teszteltem: Windows, Manjaro, Ubuntu, Garuda (mind Xorg alapokon ezzel is kizárva a Sway-t) és nagy meglepetésemre mindenhol folyamatos, akadásmentes volt a lejátszás. (Windows alatt Strawberry-n kívül a hivatalos Tidal kliensben is rendben ment a lejátszás)

Természeten szétnéztem a különböző szakmai portálokon, de sajnos nem találtam semmi érdemleges infót sem az Arch Wikiben, sem pedig a fórumokon.

Új hozzászólás Aktív témák