Legfrissebb anyagok
- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Topikgazda
Aktív témák
- Új padokkal vezeti el a hőt az Arctic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- PlayStation 5
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Projektor topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 45.000 ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Gyermek PC játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Licencek
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem, de azt tegyük hozzá, hogy már a legelső Arch + KDe esetén is érdekelt, hogy a háttérben hogyan működik, és Openbox-tól kezdve igyekeztem a lehető legtöbb mindent konzolban megcsinálni, hiszen abból tanulunk a legtöbbet. Most ugye Bspwm-en vagyok, de olyan szinten le van minimalizálva minden, hogy még a külső eszközök automatikus csatlakoztatását is egyedi script végi, és nem egy csomag ami telepíthető. Ezek mind hozzájárultak ahhoz, hogy a linux működését, használatát megértsem, és utána a nem túl egyedi, ritka hibákat le tudom reagálni. Most meg már oo tartok, hogy a mostani cégnél Asterisk voip szervert építettem (webrtc-s hívásokra). Ezt folyamatosan konfigurálom ahogy a főnököm kéri (ő írja hozzá a progit ami használja), aztán 2 napja csináltam egy új icinga monitorozó szervert, de csináltam már rendes fileszervert (Samba), nemrég szintén volt egy minimalista (1 proci, 2GB ram, és vígan pörög) mail szerver postfix, dovecat alapokon, de pl a cégnél működő operátori gépek egyedi rendszerben működnek. Raspberry Pi 4-esek és egy nagyon minimális linux kellett rá, amin a megadott cuccok futnak csak, és semmi máshoz nem férnek, úgyhogy oda pl egy Openboxos linuxot készítettem (úgyhogy se ikon, se tálca semmi ami zavarná a felhasználót). Annyira minimál, hogy még ezen a fos Pi 4-esen is normálisan fut
Szal megéri Arch-a,l kézi telepítéssel, konzolosan használva, megnézve a problémákat, megértve, mert utána elég nagyot lehet ám lépni előre, amit akár utána munkában is lehet hasznosítani.
BoB