Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
I02S3F
addikt
Sziasztok! Az Arch bleeding edge része tetszik. Meg a csomagkezelőt is egyszerű megtanulni. Viszont telepíteni sosem szívesen telepítettem konzolosan. Azt hiszem egyszer sikerült, de aztán rekonstruálni a műveletet nem sikerült. De most találtam egy archfi nevű install script-et, ami kvázi a Debian (konzolos) telepítőjére hasonlít. Így a munka 99%-t elvégeztem. Viszont az merült fel bennem, hogy nem véletlenül ilyen az eredeti telepítő, ezért lehet le kellene mondanom az Arch használatáról, ha ilyen kényelmes vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Egérpad topik
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Monitor hiba topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest