- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
En is pentekre terveztem be a desktop gep szereldet
Eddig ARM-on zuztam az Arch-ot, de vegul ugy dontottem megy vissza a PI servernek a szekreny tetejere
Memoriaval kapcsolatban lenne egy kerdesem. Sway melle (kb 400MB az alaprendszer) szerintetek eleg lesz a 8GB RAM ugy, hogy idonkent azert befigyelne egy kis virtualizacio? Semmi komoly, csak amolyan disztro mustra.
Illetve a gaming vonalat egy ideje mar elengedtem, de a retro (2000 elotti) jatekok azert meg a szivem csucskei. Szoval idonkent ezeket is Windows alatt inditanam WM-be, mert korabbi tapasztalataim szerint azert a Wine sem tud mindent elfogadhatoan futtatni. Mondjuk az is igaz h jo reg volt mar mikor utoljara hasznaltam...Holnap adnam le a rendelest iPon-os ismerosnek, de ha azt mondjatok hogy felesleges a 16GB-os KIT akkor nem vennem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest