Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ugyan már nincs mit. Én valahogy ezt az etapot leküzdöttem már jó időben előre. Csak elképzelem, ahogy a 80-éves körüli kollégám ma bemenvén az munkahelyére ma már el olvassa ezt az emailt és nagy élvezettel elkezd telefonálgatni, excel értő embert keresni ...Nagyon érdekes. Nekem felért egy továbbképzéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Gyermek PC játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ugyan már nincs mit. Én valahogy ezt az etapot leküzdöttem már jó időben előre. Csak elképzelem, ahogy a 80-éves körüli kollégám ma bemenvén az munkahelyére ma már el olvassa ezt az emailt és nagy élvezettel elkezd telefonálgatni, excel értő embert keresni ...Nagyon érdekes. Nekem felért egy továbbképzéssel.
BoB