Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Előbb nem írtam, de ahogy i3wm alá is, Sway alá is kell egy indítómenü, ez lehet a dmenu, rofi, fzf, akármi. Illetve az alkalmazásváltás problémáját, ami engem és téged is zavar, meg lehet úgy kerülni, hogy ha előre tudod, hogy egy alkalmazás vagy floating vagy full screen módban fog menni, azt külön munkaasztalra nyitod, így el lehet róla váltani, át másik alkalmazásra. De mint írtam, ez utóbbi nem i3wm vagy Sway-pecifikus korlát, hanem a tiling WM-ek közül egyik se tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Robotporszívók
- Programozás topic
- Crimson Desert
- Jó lenne, ha ez a monitor megtalálná az útját Európába
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Path of Exile (ARPG)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB