Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shyciii
    veterán

A libva-intel-driver is működhet, de a te GPU-d már a legújabb generációba tartozik és az intel-media-driver való hozzá, amit gyurmafigura ír. Ez több codec-et támogat. Ellenőrizheted az Arch Wiki VAAPI cikkéből kiindulva.

A Chrome egy hulladék mindenképpen, az alatt a hardveres gyorsítás mindig is problémás volt. Persze ha elégedett vagy a libva-val, akkor maradhatsz annál. Én is azt használom, de én kényszerből, az én Intel IGP-m még egy régi generáció, és azt nem támogatja az intel-media-driver, hiába telepítem, nem használja a rendszer.

Igen, tudom, hogy frissebb. Anno azzal is kezdtem a próbát, de nem működött, és ezért írtam ide. Valaki ajánlotta a libva-t, és azzal jó lett. És ekkor kezdtünk el agyalni, hogy most akkor melyik csomag is a jó, az ajánlott. Ez határozottan rémlik, csak az nem, hogy pontosan mit is következtettünk ki :D Lényeg, hogy nekem a libva-val működik (valamiért).

Amúgy párszor már próbálgattam a Vivaldit, hogy azzal leváltom, de aztán valahogy mégsem vált be. Firefox-ot meg nem bírom. Így maradt a Chromium.

Új hozzászólás Aktív témák