- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Winner_hun #15878 üzenetére
grat
-
válasz
Toobee #15712 üzenetére
Farkas ékszernél csináltattuk, mondjuk a mienk titán alapra épült és kapott egy kis fehéraranyat, így volt 80k/pár a végösszeg. Hacsak nem fél karátos gyémánt kell bele akkor mindenképp azt rakass bele egész máshogy néz ki mint vmi kamukő.
-
válasz
kovacsroli #15684 üzenetére
-
válasz
lorcsi #15475 üzenetére
Az elején szerintem bazira hasznos, nálunk az 1-2-es méretnél 10-14 volt a napi átlag, mostmár, hogy 5-öst (lassan 6-ost) hord és csak 5-6 a napi átlag így már nem kell és eladtuk. Arra figyelj, hogy a töltőkazettákra ne adj ki hatalmas pénzeket mert ebayről pikpakk berendelhető 4-600méteres tekercs és töredékébe kerül az újratöltése.
-
válasz
f4lcon #15419 üzenetére
Igen tényleg jó. Nekünk a go van aminek elég horror az ára. A supportot is teszteltük, elkezdett szarakodni a bekapcsoló gombja, valszeg kontakthibás volt. Kaptunk egy zsírújat 2 napon belül. Mondjuk tökmindegy milyen mert mindegyiket utálja a gyerek
cserébe nem kell külön porszívó és cipelhető utazásra is.
-
válasz
Zola01 #15195 üzenetére
Mi nagyon szerettük, kb 8 hónapos koráig használtuk. Eszedbe se jusson gyári kazettákat venni horror áron, mi rendeltünk egy ilyen tekercset, iszonyat mennyiséget meg lehet tölteni vele.
-
Legzesfigyelo nalunk 0 napos kortol rajta van, meg most 10 honaposan is. Egy snooza hero. Ez ido alatt talan 3 v 4 fals riasztas volt mert elmozdult rajta. Sajnos eles riasztas is volt az elejen.
Kamerabol tplinket vettem kb egykutya a saomival. Felolem aztan nezegetheti a csupasz seggemet vmi kinai hekker -
válasz
Stylewars_kp #14806 üzenetére
Peugeot 3008 diesel hybrid (2013). Még én is elférek benne
könnyen pakolható, kényelmesen befér hátra a babakocsi.
-
Nosiboo pro vagy go orrszívót használ innen valaki? kicsit zúzó árban vannak, kérdés, hogy megéri-e.
-
válasz
Ezekiell #14283 üzenetére
A babakocsi még hagyján mert azt sokáig használod. Mi is 750€-t adtunk ki érte
de még így is olcsóbban vettük mintha itthonról kellett volna rendelni.
Az a baj amúgy ezekkel a drága hordozókkal, hogy eladáskor nem szívesen fizetik meg az extrákat mert kb újat kapnak ennél olcsóbban. -
válasz
f4lcon #14271 üzenetére
Nálunk 6 hónap 10kg 74 cm
szóval hasonló a szitu. Lassan cserélni kell a maxi cosi cabriofixet és a hozzávaló isofix talpat. Mi egy maxi cosi berylt vettünk, sajnos a 360as forgatós verzióról le kellett mondanunk. A gyártó 7 éves korig írja, de mivel alapból is nagyobb a gyerek ezért ha 5 éves koráig kihúzza vele akkor én már örülök.
Sok üléssel probléma volt, hogy nem lehetett menetiránynak háttal berakni ami ugye 18-24 hónapos korig ajánlott. -
válasz
DeFranco #14256 üzenetére
Babaülést/hordozót nem mertük használtan bevállalni, szerencsére így is mélyen ár alatt jutottunk hozzá vmi 20k-val olcsóbban. Amiből viszont nem akartam újat az a family isofix talp, azt hittem dobok egy hátast amikor láttam, hogy 69k az új ára. Aztán jófogáson sikerült egyet 39-ért elcsípni. Talán 20-25k-t adnak még érte.
-
Mi is sokáig agyaltunk, hogy új v használt babakocsit vegyünk-e. Végül egy Bugaboo Cam3 lett lett, black friday alkalmával a gyári oldalon 100€ engedménnyel. Aztán később remélhetőleg még jó árat kaphatunk érte. A mózest utálta a gyerek, most átszereltük a sportülést ezzel már sokkal jobb a helyzet.
A kocsiba valót úgy választottuk ahogy fentebb is írtam, hogy lehetőség szerint a legtovább bírja benne és ne kelljen már évente- kétévente cserélgetni. Brendonnál pont volt akció így több mint 30 ruppóval olcsóbban meglett. -
Nálunk is cabriofix van, de hiába csak 6 hónapos nem úgy tűnik, hogy nagyon kényelmes lenne neki szóval lassan megy be a kocsiba az új ülés. Pedig az isofix talppal kombinálva nagyon kényelmes ki-be rakni a gyereket.
Huh, ikreknél az húzós az biztos mindenből kettőt venniBrendont, mall.hu-t érdemes gyakran nézni mert elég sokat szoktak akciózni.
-
válasz
2ozzmexy #14213 üzenetére
Maxi cosi berylt vettünk utódnak mert egyrészt akciós volt a brendonnál másrészt ennél írta a gyártó a legtovábbi használhatóságot (7éves kor) amit vagy elhiszek vagy nem
de inkább nem. Ha 5éves koráig kibírja akkor már örülünk. Igen azt néztem, hogy 18-24 hónapos korig mindenképp menetiránynak háttal szabad csak utaztatni.
Ezekiell: köszi
Igen valóban kényelmesebb egyből átrakni hordozóval együtt pl a babakocsiba, mint pakolgatni a gyereket ide-oda.
-
BB topikban derült ki számomra, hogy van ilyen is.
Március 5-én csatlakoztam a klubhoz, melóból kifolyólag 5 hónapot itthon tudtam lenni ami így az elején szerintem nagy segítség volt.
Ja igen az adatok, Patrik 59 cm-rel és 4140grammal jött elő.babaülés téma, a gyerek méretei nem teljesen kompatibilisek a korával, mármint amiket a gyártók megadnak, hogy szerintük mekkorának kéne lennie
szóval kénytelenek leszünk lassan átültetni egy nagyobb méretű ülésbe az autós hordozóból pedig jó lett volna ha még kihúzza egy kicsit ebben, de látszik, hogy egyre inkább kényelmetlen neki.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest