Új hozzászólás Aktív témák
-
this is life
Ármester
Ne haragudj hogy beleszolok, de ne hagyd ki az apas szulest ha lehetoseg van ra. Nem olyan veres mi t ahogy sokan allitjak, amugy is a fejenel ulsz a szules alatt, igy nem latod a veresebb dolgokat. De az elmeny amit ott nyersz egy eletre szol, en is megkonnyeztem , mikor manokam a vilagra jott es amikor a megszuletese utan 15 percel mar kezemben volt bebugyolalva. Ha kihagytam volna a szulest a mai napig bannam , sot egy egesz eleten at . Legy bator es vallald be...ne aggodj a koldok zsinort en se mertem elvagni.
Hdman
A kohoges miatt ne aggodj , igy hivja fel magara a figyelmet hogy o vele foglalkozzatok, leanyom is igy csinalta, az anyja a fraszt kapta tole hogy mi baja lehet , de rajottunk... kesobb mikor nagyobb lett ra allt a torok kaparasra, most meg mar a nadragot huzigatja az emberen , meg egy szotagban mondja mi kell neki.
Turelmet es sok sikert a szules elott alloknak !
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest