Új hozzászólás Aktív témák

• DeFranco

nagyúr

válasz kovacsroli #13521 üzenetére

nagyjából davenporttal értek egyet. ebben az esetben nektek a súly annyira nem lényeges, amire szerintem érdemes figyelni az az hogy jó legyen a tolókar magassága, lehessen a babakocsival lépni (volt olyan babakocsink amibe feszt belerúgtam, nem volt kellemes), jó nagyok legyenek a kerekei, és beférjen a csomagtartóba.

bázistaplat én nagyon preferálom, isofixet nem annyira. jó ha van de felárat nem fizetnék érte. a bázistalp annyiban jó, hogy azt kötöd be fixen az övvel, gyakorlatilag egy dokkolóként funkcionál és abba a hordozót csak csitt-csatt belepattintod és mehetsz is. gyors, kényelmes, biztonságos megoldás.

mindenképpen javaslom hogy nézzetek használtat, teljesen felesleges újat venni mert nem fogjátok kihasználni.

jó a travel system (hordozó + fekvő rész vagy mózes + sport) szerintem praktikus.

nagy varázslat nincs egyébként, ha úgy látod hogy stabil, jól tart és ergonomikus, akkor jó lesz. vannak olcsó, pl. lengyel márkák, azok annyival kevesebbek amennyivel olcsóbbak. nekünk először egy graco travel system volt, ami akkor volt kb. 10 éves, kiszolgált 3+ gyereket, és úgy állt mint a parancsolat, és volt olcsó lengyel újonnan vásárolt, aminek már új korában sem volt tökéletes az egyenesfutása és enyhén nyikorgott a csapágy. nincs ezzel baj, annyiba is került.

meg kell nézni élőben kinyitni, becsukni, megrángatni, átnézni és aztán megvenni. javaslom a használtat, és javaslom a bázistalpas autós rögzítést.

Új hozzászólás Aktív témák