- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
kovacsroli #13521 üzenetére
nagyjából davenporttal értek egyet. ebben az esetben nektek a súly annyira nem lényeges, amire szerintem érdemes figyelni az az hogy jó legyen a tolókar magassága, lehessen a babakocsival lépni (volt olyan babakocsink amibe feszt belerúgtam, nem volt kellemes), jó nagyok legyenek a kerekei, és beférjen a csomagtartóba.
bázistaplat én nagyon preferálom, isofixet nem annyira. jó ha van de felárat nem fizetnék érte. a bázistalp annyiban jó, hogy azt kötöd be fixen az övvel, gyakorlatilag egy dokkolóként funkcionál és abba a hordozót csak csitt-csatt belepattintod és mehetsz is. gyors, kényelmes, biztonságos megoldás.
mindenképpen javaslom hogy nézzetek használtat, teljesen felesleges újat venni mert nem fogjátok kihasználni.
jó a travel system (hordozó + fekvő rész vagy mózes + sport) szerintem praktikus.
nagy varázslat nincs egyébként, ha úgy látod hogy stabil, jól tart és ergonomikus, akkor jó lesz. vannak olcsó, pl. lengyel márkák, azok annyival kevesebbek amennyivel olcsóbbak. nekünk először egy graco travel system volt, ami akkor volt kb. 10 éves, kiszolgált 3+ gyereket, és úgy állt mint a parancsolat, és volt olcsó lengyel újonnan vásárolt, aminek már új korában sem volt tökéletes az egyenesfutása és enyhén nyikorgott a csapágy. nincs ezzel baj, annyiba is került.
meg kell nézni élőben kinyitni, becsukni, megrángatni, átnézni és aztán megvenni. javaslom a használtat, és javaslom a bázistalpas autós rögzítést.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest