Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Nekem a sima azért nem játszik, mert tűzoltó szolgálat 24/48-ba van és szerettem volna úgy a 24 órás szolgálatot, akár 1 órás futó edzéssel eltölteni, hogy ne kelljen az akkuidő miatt stresszelnem. Ezt a sima watch nem tudja, ezért váltottam Garminra annó, aztán megint apple watch, akkor rájöttem még mindig nem tudja, vissza Garminra. Most rászántam magam az Ultrára, kizárólag az akku miatt, szerintem nem lesz így gond vele. Nem beszélve arról, hogy pont a család női tagjainak kellett plusz net, így kaptam 70k kedvezményt belőle.
-
V.Stryker
nagyúr
Persze, mosom, csak, hogy bírja-e....
na , de előbb jött az email, hogy t-nél jött rakira Alpesi szíjjal óra... meg is rendeltem, szóval ez el is dőlt.
K.rva sokat agyaltam, hogy spóroljak-e kicsit és legyen Ultra 2, de alíg 30-40ezer forint volt a különbség. Ott szerintem még nem éri meg a 2. Így lett 3. -
Kbali
nagyúr
Ez a (pontosabban egy ehhez hasonló Spigen) szíj nekem nem jött be, viszont a gyári (nem röhög) Nike sportpánt tökéletes.
Szerintem egyébként csak meg kell szokni a szilikon felvételét, nekem már nem okoz gondot. Mondjuk egy gyárihoz hasonló noname szilikon az felvételnél (átbújtatásnál) tépi a szőrömet. -
havri1
félisten
Annyi bőven. Én elég masszívan használom értesítések terén, sport viszont nulla. (kézmosást is kikapcsoltam tegnap, ezek is piciket gondolom én hozzátesznek az akksihoz) Délután/este környékén töltöm, 35-50% rakom fel.
Nagyon meg vagyok elégedve az órával amúgy, tényleg jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Jövedelem
- Gumi és felni topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Peugeot, Citroën topik
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Fotók, videók mobillal
- Milyen notebookot vegyek?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm éjfekete alumíniumtok Apple 1 év garancia
- új Apple Watch Series 11 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok Apple 1 év garancia
- Apple Watch Series 7 45mm okosóra
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest