Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Üdv itt is!
3rd party számlapokat nem lehet utólag hozzáadni, csak a gyárikból válogathatsz, viszont azokat kedvedre átszabhatod.
Alvásfigyelést én sosem használtam, azt tudom, hogy van gyári is, de az olvasottak alapján elég butácska, és az AutoSleep nevű appot szokták ajánlani helyette.
Az én 4-esem, illetve anyumé is, ~3 év alatt rengetegszer voltak egész éjjel töltőn. Még működnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vadonatúj, bontatlan Apple Watch ULTRA 3 49mm fekete titán, trail loop M/L 1 év Apple garancia!
- Új Bontatlan Apple Watch SE 3 40mm Starlight 1Év Apple Gar./p4713
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE - Garanciális 2027 Júliusig
- Apple Watch Ultra 2 - Modellek - Bontatlan - Hivatalos Apple Nagykereskedésből - FIX ÁR!
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Free Clip 2 - Hüvely a füledre, de a füled a hüvelye
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Asus VivoBook W11 Laptop
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest