- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyarast
csendes tag
Update ebben az ügyben, hátha valakinek hasznos lesz:
TLDR: S3-nál a zöld háttér (vagy egyszínű) utalhat egy kijelzőhibára amire visszahívás van. nálam ez volt a helyzet, garancián kívül is cserélték a készüléket. boldogság.
Kicsit hosszabban: több kör apple support után partner szervizbe vittem ahol kaptam egy fődarabcsere ajánlatot - ami drágább volt mint az óra jelenlegi új ára. Írtam az apple supportnak, hogy ez így nem oké, szeretném javíttatni ha lehet, vizsgálják be ők is. Ez már második szintű support volt, magyar nyelven kommunikáltunk telefonon. Megegyeztünk, hogy mielőtt valami külföldi szervizbe küldeném teszünk egy próbát egy másik prémium partnerrel itthon. Ők detektálták a hibát és egy hét múlva kaptam egy új készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest