Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyarast
csendes tag
Update ebben az ügyben, hátha valakinek hasznos lesz:
TLDR: S3-nál a zöld háttér (vagy egyszínű) utalhat egy kijelzőhibára amire visszahívás van. nálam ez volt a helyzet, garancián kívül is cserélték a készüléket. boldogság.
Kicsit hosszabban: több kör apple support után partner szervizbe vittem ahol kaptam egy fődarabcsere ajánlatot - ami drágább volt mint az óra jelenlegi új ára. Írtam az apple supportnak, hogy ez így nem oké, szeretném javíttatni ha lehet, vizsgálják be ők is. Ez már második szintű support volt, magyar nyelven kommunikáltunk telefonon. Megegyeztünk, hogy mielőtt valami külföldi szervizbe küldeném teszünk egy próbát egy másik prémium partnerrel itthon. Ők detektálták a hibát és egy hét múlva kaptam egy új készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Hobby rádiós topik
- Formula-1
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Crimson Desert
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra 2 megkímélt 2027.11.09 Apple jótállás MM vásárlás!
- Huawei Watch Ultimate
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple Watch 10 46mm Újszerű/2027.02.15.Gar./Akku 96%/p4798
- Apple Watch Ultra 2 Natur Titanium, Alpine Loop szíj, még 9 hó gari Emag vásárlás
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Bomba ár! HP Dragonfly G4 i7-13G I 32GB I 512SSD I 13,5" FHD+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 32GB 1TB 120Hz!!!!!!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest