Hirdetés

2024. április 13., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#41) hadam98 válasza jófejsrác (#39) üzenetére


hadam98
senior tag

A Sony TV-n Android TV van ha jól tudom, felejtsd el mert gagyi az egész, úgy mondom hogy nekem Android TV van mivel ez volt a TV-n de a Netflixen kívül másra nem jó, még arra is csak elmegy.

Na de a kérdésedre a válasz mi értelme Apple TV 4K-t venni?

Az Apple TV 4K tudja a 4K HDR-t ez mellett a Dolby Atmos-t és a Vision-t.
TVOS van rajta ami most a legjobb, a legerősebb hardver van alatta ez azt jelenti, hogy minden egyből indul rajt, nincs 6 másodperc várakozás és a képminőség a Netflixen is jóval jobb lesz. Mivel jó rendszer van alatta a frissitések és alkalmazások meg az egész rendszer jobban fog működni és erre vannak normális alkalmazások ellenben az Android TV-vel. A PS4 nem egy tv box nem film nézésre van tervezve a sima ps jól tudom nem is bírja a 4K-t. Ez mellett ott az Apple Arcade. A konzol funkcionál Bridge-ként így ha veszel a jövőben okos eszközt akkor megvan a Bridge is így az se lesz plusz költség.
Ott az AirPlay is...
Szerintem elég sok okot adtam, hogy miért is érdemes venni, a kialakítása az anyag használat meg fel se sorolom...

Akosman: Ha úgy vesszük nem teljesen mivel ha böngészőből nézed nyilván nagyobb a hardver igény is, így minőség romlást eredményezhet, plusz az App jobb megoldás, de ha nincs más akkor nem kell aggódni a minőség teljesen jó lesz böngészőből is.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.