Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thusor
őstag
válasz kerobi #97712 üzenetére
Két AOC monitorral teszteltem, mind 1440p 60Hz, mind 2160p 60Hz simán megy, még úgy is hogy közben az Air M1 saját beépített monitorát is hajtja. Ott nálad lesz valami gond. TV-vel vagy a kábellel. Monitor is lagoon amikor kiterjesztett asztalban vagy összekötve a TV-vel? Nincs bekapcsolva a TV-n valami képjavító algoritmus? Ezek bezavarhatnak. Érdemes esetleg gaming módba tenni a TV-t, olyankor minden egyéb képjavító cuccot kikapcsol.
[ Szerkesztve ]
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
honeypot
tag
válasz kerobi #97746 üzenetére
Ez más elven működik mint a Windows. Itt az ikonok alkalmazásokat jelentenek, és minden alkalmazásból lehet egyszerre nyitva több ablak is. Az ablakot minimalizálni a minimalizálás gombbal lehet (sárga -), vagy cmd+m. Ha az alkalmazást (ami tartalmazhat több ablakot is) akarod “minimalizálni” akkor cmd+h vagy jobb klikk az ikonra és hide, esetleg option+klikk az ikonon.
-
r4z
nagyúr
válasz kerobi #97801 üzenetére
Alvas ellen Amphetamine. Transmissionbol probaltam en is azt a custom buildet, viszont valamiert nem akart rendesen mukodni, nem toltott le semmit. Felraktam a simat, az Rosettaval tokeletesen mukodik.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Thusor
őstag
válasz kerobi #97943 üzenetére
AppCleaner alkalmazása próbáld meg. Szépen törli a programokat és törli az utánuk maradó szemetet is. Bár nem értem pontosan, hogy mit nem töröl az alap eltávolító.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Thusor
őstag
-
-
r4z
nagyúr
-
GreenGoblin
őstag
válasz kerobi #98307 üzenetére
Olvasgattam róla de nem tiszta hogy M1-en tökéletesen működne-e, meg amúgy is ezer kérdésem van még ezzel kapcsolatban amire nincs válasz neten. Ezért gondoltam hátha itt valakinek van tapasztalata.
Azért az M1-es Macek szerintem nagyon jó árazást kaptak.[ Szerkesztve ]
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
TheMarci
addikt
válasz kerobi #98367 üzenetére
A telepiteshez kell neki a jeszo, de mivel telepitesz, az telepul, amit a csomag tartalmaz, azaz beleraktak a kiskalozok. Ne a jelszo adas miatt gyanakodj, hanem a nem hivatalos program miatt.
Hasznalj LuLu-t, hogy legalabb lasd a halozati kereseit az appnak: [https://objective-see.com/products/lulu.html]
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
hszilard666
veterán
-
őstag
válasz kerobi #98708 üzenetére
Engem is az iPhone érdekel, meg a Watch. iPad és az Air is nagyon bejött.
Rendeltem már egy iPhone 12 mini-t, mondván elég lesz az nekem, de aztán visszamondtam, mert az üzlet pöttyöt kifutott az átvevés napjának megadott határidőből... Hitegettek, hogy majd, meg mindjárt, meg stb., de egy idő után meguntam.
Úgyhogy várom a 13-at, kérdés lesz-e annyival jobb, hogy megérje kifizetnie érte a teljes árat (meg még amennyivel extrába drágább lesz, mint a régi), vagy inkább akciósan egy 12 (mini) valahonnan. Az viszont látszik, hogy jelenleg a 12-ből, és a miniből is a 128-as a legkelendőbb verzió, azt nehéz újonnan találni megbízható helyről, akciósan, készletről szállítva. Főleg, hogy (product)red, ami kéne...Icewolf || kósza ||
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air 13" 2018 / 256GB, 8GB RAM / Rose Gold (204)
- !! 1 ÉV GARANCIA !! ÚJ állapotú, magyar bill, Apple Macbook Air 2022 M2 8GB RAM 256GB 97% AKKU
- Üzletből, garanciával, újszerű dobozos Macbook Air Retina M1 13" Space Gray 8 RAM 256SSD magyar bil
- ÚJ Macbook Air 15inch retina kijelző 256GB SSD, GARANCIÁLIS!
- MacBook Air 13" 2014
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest