- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumi
aktív tag
válasz
pethYeti #102887 üzenetére
Azért nem állhattam el, mert nem webshopban rendeltem, hanem bementem a boltba és a polcról vettem meg. Igazából nem is vettem észre / nem jelentkezett a hibát 2 héten belül, úgyhogy nem lettem volna vele sokkal előrébb ha neten rendelem meg és úgy megyek érte.
Meg hát valahol azt gondoltam, hogy a 2 hetes dolog alapvetően JÓ gépre vonatkozik, ha pl. nem tetszik, vagy megunom, vagy mittomén. Nem HIBÁS gépre, hisz egy HIBÁS gépet az én szememben 2 héten belül és túl is meg kéne javítaniuk/cserélniük kéne - ahogy amúgy ez van is minden más országban.
Egyébként ez a 2 hetes móka amúgy is felbsz teljesen, mert ugye arra van kitalálva, hogy ha nem tudod vásárlás előtt kipróbálni a terméket, akkor vissza tudd küldeni vásárlás után is. De a lefóliázott dobozos macbookot, amit a boltban veszel meg sem tudod kipróbálni előtte, szóval ha ez az indok, akkor akár arra is vonatkozhatna a 2 hetes móka..
Plusz nagyon ritka volt ez a konfig, és máskor is amikor volt akkor 1 nap alatt megvették az összeset belőle. Ráadásul azóta nem is láttam mióta én vettem 3 hete, szóval valószínű ez volt az utolsó.. Most már 2 hónapot kéne rá várni - ami szerintem egy vicc. Azonnal kell gép, nem 2 hónap múlva
Ergo kénytelen lettem volna / lennék más configot venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- ASUS TUF A15 FA507RE-HN054
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged