- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Speedy007 #642 üzenetére
Persze, ez sem tökéletes. Magam úgy szoktam ezt megfogalmazni, hogy a két megmaradt rendszer közül számomra ez a jobban kézreálló, nekem jobb a felhasználói élmény itt. Miközben a másik sem egy rossz rendszer. Nem is értem a késhegyre menő vitákat erről, ennek oka valószínűleg a nyugodt vérmérsékletem lehet.
-
kchris78
veterán
válasz
Speedy007 #642 üzenetére
Én régen apple esetén is váltottam évente.. Aztán 11PM-ról Samu S21U, 1 év.. megutáltam picit.. vissza 13PM és most igazából csak az üzleti konstrukció miatt lett 16PM. (garival tudjam még eladni 2-2.5 évesen) De azért csak kényelmesebb USB-C, jobb aksi, fotózás azért CSAK jobb 3 gen ugrás után meg a többi apróság.. De az iparág fejlődése is lelassult biztosan. AI persze de igazából neurális hálózatok is régóta vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Opel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Anime filmek és sorozatok
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest