- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dnalorr
tag
válasz
csakany2001 #3315 üzenetére
Akkor valami szoftveres anomália lehet amit évek alatt nem sikerült még kijavítani
Szerencsére nekem se napi szinten jelentkezik, talán 3x két hónap alatt, csak nem tudtam hova tenni, hogy csörög a kezembe mint a bolond, én meg huzigálom mint a hülye, de semmi…
-
Dnalorr
tag
Sziasztok!
Nem először járok úgy az iPhone 15 Prommal, hogy a hívást nem tudom felvenni. Amikor húznám jobbra a felvevő zöld ikont, mintha lefagyna a telefon. Nem reagál semmire, csak a képernyő zár gomb kétszeri megnyomásával elutasítani tudom. Ismert hiba ez? Járt már így valaki? -
Dnalorr
tag
Ezek szerint itt senki nem tapasztalt ilyet? Ez megnyugtató
YouTube, TikTok videók keringtek arról, hogy a 17.4-el sokan tapasztaltak üzemidőcsökkenést, de akkor lehet bevállalom a frissítést. Köszi
-
Dnalorr
tag
Sziasztok!
Tegnap újitottam be 15 Pro-ra egy Galaxy S22 után. 17.3-on van a szoftververzió, és a hírhedt üzemidőproblémák miatt nem is szándékozom egyelőre frissíteni. Ki lehet esetleg valahogy kapcsolni hogy ne akarja állandóan “rámtukmálni” a frissítést akárhányszor belépek a beállításokba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- DeepCool CC560 Black V2 garis
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest