Hirdetés
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Meggyi001: A kérdés...
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- VHS digitalizálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasi001
őstag
válasz
Zsolt,72
üzenetére
Én pont egy Alza rendelésnél fogtam ki egy ügyintézőt rendeltem egy Meross garázsnyitót ami működik az otthon alkalmazással és használtat küldtek. Karcos volt és hiányos. Telefonon hívtam őket és közölte az ügyintéző, hogy én is összekarcolhattam. Mondtam, hogy semmi gond küldöm a videot a kicsomagolásról. Innen már ment simán pár nap alatt visszautalták az árát. Viszont ha valaki nem veszi fel a kicsomagolást akkor mehet a vita. Egyébként egy darab volt direkt figyeltem visszarakták bontott termékként. A megfelelő jelző erősen használt és hiányos lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Witcher topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tudományos Pandémia Klub
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest