Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
s.Oliv3r
üzenetére
Nekem volt. Miután százezreket hagytam náluk, rendszeresen vevőjük voltam, egy pillanat alatt elszúrták a sokéves hűségemet a cserébe adott, minősíthetetlen jótállási ügyintézéssel.
Pont nem volt komoly az összeg (15k), de azóta sem vásároltam náluk és sokakat le is beszéltem róluk. Ha nem kell az addigi elégedett, visszatérő vevő pénze, akkor nem kapják meg a továbbiak során.
Kicsinyes, piptiáner stílusú ügyintézés, a hangnem sem volt korrekt tőlük, de mindegy is, ha ennyit tudnak felmutatni, akkor nincs dolgunk egymással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- War Thunder - MMO Combat Game
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Linux Mint
- Xbox Series X|S
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pont nem volt komoly az összeg (15k), de azóta sem vásároltam náluk és sokakat le is beszéltem róluk. Ha nem kell az addigi elégedett, visszatérő vevő pénze, akkor nem kapják meg a továbbiak során.
Kicsinyes, piptiáner stílusú ügyintézés, a hangnem sem volt korrekt tőlük, de mindegy is, ha ennyit tudnak felmutatni, akkor nincs dolgunk egymással.