Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ahogy írták a többiek, fix 120 Hz opció nincs, dinamikusan változtatja. Mindenképpen menj el egy boltba megnyomkodni valamelyik Pro modellt, ha ez ennyire fontos.
Felhő: lehet úgy csak telefonon legyen a kép, akkor neked kell megoldani a biztonsági mentést, azt hiszem ha nincs bekapcsolva se az iCloud Photos, se az iCloud Backup, akkor néha dobálni fogja a figyelmeztetéseket a rendszer. Amúgy 400 Ft havonta 50 GB iCloud, szerintem iCloud nélkül Apple terméket használni furcsa, az a "ragasztó" ami összetartja a dolgokat. Az iCloud Photos bekapcsolása után is van olyan opció, hogy a felhőben és a telefonon is eredeti minőségben legyenek.
Google Photos és Google Drive elérhető, ha azt szoktad meg. Fotó feltöltés háttérben most éppen nem tudom hogyan áll Google esetében, a Microsoft OneDrive-nál működik.
Gmail akár még jobb is iOS-en, ha azt használod. Bár én szoktam javasolni adjanak újak egy esélyt a beépített Apple appoknak is, reklámmentesek, jó integráció.Jelszavak: Keychain így néz ki. 2FA kódokat is generálja, jegyzet, viszont fájlokat stb. nem tudsz belerakni mint egy széf, viszont Apple Notes app-ban tudsz jelszóval védett jegyzeteket csinálni és abba lehet dobálni szinte mindent. Safari autofill beléptet simán, mentett bankkártyát is felajánlja vásárláskor.
iOS-re friss szemmel nézz, különben csak bosszankodni fogsz, ezért is érdemes valahol kicsit nyomogatni az iPhone-t. Ami iPhone használónak természetes vagy megszokott (bármi funkció, korlátoltság) attól új használó kitépheti a haját. Mindegyik rendszernek van előnye, hátránya, ki kell tapasztalnod.
Akku: bírni fogja, bár ezek a social media appok mint facebook és reddit minden platformon hulladékok, background app refresh jogot érdemes elvenni tőlük, vagy akár csak Safariban pörgetni redditet. (sink it for reddit nevű kiegészítő még javít is rajta)
Safari adblocker tipp: Wipr (ha szűröd a szemetet weboldalakon, tovább bírja az akku)Összességében nyugodtan belevághatsz, mert ha pár hónap múlva meggondolod magad, eladhatod különösebb bukta nélkül.
Samsung Galaxy S24 Ultra vs iPhone 15 Pro Max - Which Should You Buy? (The Tech Chap)
-
Zsolt,72
senior tag
Beállítható-e, hogy minden fotó és videó fizikailag a telefonon legyen?
Igen, van erre lehetőség, igaz, nem tudom, hogy Google Drive esetén is elérhető-e, de az iCloud tudja:Igen, ha a Kulcskarikát használod (iOS saját, beépített megoldása), az pont kínál biometrikus védelmet és automatikus kitöltést is.
-
joey04
titán
Nincs fix 120
Beállítható, nekem is fizikailag rajta van minden.
Van.
Százalékot nem tudok, de veri üzemidőben az általam kipróbált alábbi droidos telefonokat: s24 ultra, vivo x100 pro, xiaomi 14, most egy 14 ultra van nálam még a szifon mellett, de ezt ma kezdtem használni. Op 12 tudott ilyen üzemidőt, használat közben. Készenléti fogyasztás ott is picivel magasabb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Half-Life 2
- PlayStation 5
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vicces képek
- AliExpress tapasztalatok
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Xbox tulajok OFF topicja
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO MAX 256GB fehér titán MEDIAMARKT számla 2027 szeptember 19-ig Apple garancia! Akku 97%
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest