Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Basszuskulcs, (bocsánat :((( :U) még mindig nem rajzoltam semmit a versenyre... Vilma kifog nyírni. :O Pedig a lelkemre kötötte, hogy a nyári szünet utolsó napjaiban nagyon nagyon álljak rá a témára, különben nem fogjuk tudni befejezni a dolgot. Jajj, nem igaz már.... :W Pedig úgy szeretném ezt a versenyt. Főleg, hogy színházzal kapcsolatos a fődíj...;] De mikor sűrítsem bele, MIKOOOR???
    Vilmám, remélem, hogy nem olvasod most a blogomat. :U Nyugodj meg, mély levegő, minden rendbe fog jönni. Ígérem, a suliban megverhetsz! :D
    Ha kell, az egész Velencei utat végig fogom tervezni veled, csak ne haragudj! <3 :'(

Művésznőm...!:Y ez mi, azt hitted nem veszem észre?,:W hisz rendszeres olvasója vagyok az oldaladnak. Jaaaj Te Nő :N sose fogsz megkomolyodni... és nem tanulsz a hibáidból, majd személyesen elmondok mindent, hisz 1 nap XD, de így nem lehet pályázatolni. ne aggódj a végét betartatom magammal (bunyó lesz ;] ) jah és az fix, hogy rajzolni fogsz 16 órán át, ismered a módszereimet... :)) hűűha :((( kicsit csalódtam

Film.♫: ;)
    Lady in the Water

Aktív témák

Hirdetés