Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napkollektor - csak úgy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Aktív témák
-
vilma27
tag
Nagyon jó volt az olaszóra, és olyan rossz, hogy Herceggel csak így hébe-hoba kapjuk el egymást, legalábbis az én részemről, a tavalyi péntek délutánozások nagyon jók voltak, lehet visszasírom a péntek 8órát? Lehet, hogy megvagyok huzatva (ezt érsd Művésznőm úgy ahogy kell XD) de már csak a kisétálásért is megérte mindig ottmaradni 4ig...
Nem tudom, lehet elege van már neki is hogy csak mondom és mondom és mondom, és be nem áll a szám, hopp ezt ő is olvassa pff..., de mind1 nekem akkor is hiányzik, úgy begubózott oda hátra, hogy nem lehet kimozdítani onnan, egyrészt nem is lát a tábláig másrészt nem tudom, megszoktam, hogy látom Művésznőt is meg őt is meg úgy mindenkit a teremben, mert onnan az én kis középtáji helyemből beláttam mindenkit, most meg... semmi, Művésznőm is elbújt az előttem lévő emberek elé... senkit nem látok ez így olyan furcsa
Jövőre menjen csak mindenki a helyére vissza...Tudom, hogy Művésznőm nem tehet róla, hogy olyan helyet és padtársat kapott, de ezen nem tudunk már változtatni...
Igaz, msnen a délutánokat átbeszéljük, mondjuk azis abból áll, hogy nekem piros a betűm, neki fekete, van egy fél oldalni gépelt oldal, persze a rövidítésekkel meg mindennel de pirosan, aztán Herceg ír, látom, hogy ír, még mindig ír, mondom végre nemcsak én írosgatok ennyit, és erre beír egy XD-t hát remek, 1percen keresztül ezt "fogalmazta" és ez így megy minden délután. Néha mondjuk rá is rájön az írhaték, de ez ritka, pedig szeretem hallgatni másokat, jah és nem nagyon szeretem az msnt, nem vagyok híve, holott mindig azon lógok mert a célnak megfelel, de nem igazán jó, magyarul élőben jobbak a dolgokminden téren XD, de tényleg
Na jó mára ennyi, nem igazán a napom írtam, le mert a szokásos, csaptam vertem, mert én még mindig nem léptem túl 1-2dolgon amik zavarnak, és napközben is szarul éreztem magam, szúrt a hátamon bal oldalt végig. És az utolsó órát már nem bírtam volna ki... Egyik évfolyamtársunkat pont ma vitte el a mentő, mert nem kapott egyik oldalára levegőt vagy valami ilyesmi volt... és kicsit meg is ijedtem, hogy nekem is a tüdőm körül fáj, de lehet csak ijesztgetem magam, és csak kicsit beszorult a levegő. Hazajöttem és pihentem, nemrég felkeltem, mert Művésznőm a lelkemre kötötte, hogy olvassam el a tegnapi bejegyzéseit, és azután pedig én írogattam, és most vagyunk a mostban. Szóval most lejjebb ment a másik oldalra a fájdalom, jobb oldalt lent fáj, hát megőrült bennem valamiNem tudom, ha estére nem javul holnap elmegyünk a mellkhasröntgent csináltatni, egyszer voltam már talán tavaly november körül, de akkor betegség miatt, mert talán tüdőgyulladásom volt elég nagy, és akkor nem volt semmi, és azért most se legyen...
Végül egy dal.:
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest