Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

:Y:Y:Y:Y Jövőhéten kedden próbaérettségi. Hát nem mondom, hogy már most ugrálnak a kis majmok a hasamban. Pedig, 1 nem is rendes érettségi, 2 semmit nem jelent ez. Mégis, kicsit tartok az egésztől. Lehet, hogy nem kellene?
    Több félelmem jön mostanában elő. Nem csak erre értve. Ha már felhozódott ez a téma.

De egyébként a mai nap jó volt. Igen, azt hiszem mondhatjuk ezt. Sokszor fog felhozódni a német téma, aki nem akarja ne olvassa. Ma magnóztunk, és befejeztük a leveleket. Azt hiszem ezekkel felfogom tudni hozni, 80%-ra a szintzáróm, és megnyugodhatok. Eddig is szorgosan tanulgattam, de ha valamikor most még keményebben kell rákapcsolnom. a 85%-az nekem egy kitűzött célom az érettségin. Jobb lehet, de rosszabb a-a.

Olaszon kikaptam dogát. elég fényesen sikerült, csak úgy mentek a piros tollnak az ívelt vonali a közepesemen. Csütörtökön kilehet javítani, illetve lehetne, de nem akarom, vagy nem tudom, hogy akarom-e kijavítani. Majd meglátom szerdán, hogy hogy vagyok. Nagyon nem kellene most keverni a szezonos fazont.

A pillanatban találtam:

Budget Meeting - Hans Zimmer

tessék végighallgatni!!!

Jahj de imádom ezt a fickót <3 :B nincs nála jobb ;) a listavezetőm :K

Szünetben odamentem Danteszhoz (magyar-töri tan) és megmondtam, hogy 7végén power pointosan csináltam meg a kiselőadásomat Kossuthból. Annyira odáig volt, sőt még megsúgom neked, csak neked, hogy még, figyelsz? nagyon halkan mondom ám, hogy még vissza is volt. Örült neki, és így ha jól csinálom a dolgaimat, nem kis hanem naplós 5ös fog bekerülni. Még majd felelek majd majd 1x és lestabilizálom már most az évvégi 5ösöm. Így egy tantárgy kipipálva lesz :K ...

Aktív témák