- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Aktív témák
-
vilma27
tag
1hete, (asszem) nem írtam. Kész hulla volt ez a hét, és nagyon sok olyan dogát elhalasztottunk, ami a hétre lett volna beígérve. Most 7végén tanulhatok látástól vakulásig. Ráadásul Anya befogott "bejárónőnek". Nem vicc ez a nevem is itthon. Minden nap megkérdezni, hogy:
"-na mivan nem jött ma a bejárónő?"
Nem szeretem, mert a mosogatást ki nem állhatom.
nem tudom, nálam ez olyan dolog, amit nagyon de nagyon de nagyon nem szeretek. Ne furcsálld, ha ismersz akkor tudod miért. Jó, olyan szabályszerű oka nincs, de akkor is. Vannak olyan dolgok, amiket egyszerűen kimondva nem szeretek.Tanulás...
hol is kezdjem
maradjunk a németnél.
Kedden voltam tanárnál. Pont azon a napon dicsért meg, hogy mennyit fejlődtem, főleg a levélírás terén. Nagyon örültem és Anyával együtt végeztünk, így értemjött és együtt mentünk haza. A kocsiban olyan elégedettséget éreztem, hogy végre látok valami eredményt. És nem csak én látom
ennek kimondhatatlanul örültem ennek a fajtaérzésnek.
Aztán szerda... tudni kell, hogy szintzárót írunk. Szerdán jött a nyelvtan írása. Ilyen pocsék, feladatot... nem is a feladat volt pocsék. Olyan hihetetlenül rosszat írtam, hogy mikor Tanárnő közölte az eredményemet, majdnem szó szerint elsírtam magamat. Komolyan... Eddig az olvasásértés és a nyelvtan 46%os. Akkorát néztem
Sosem írtam még 60% alatt sem. Tényleg a könnyejtés szélén álltam. De kijavítom, a szóbelimet 100%osra megtanulom, és a leveleimet is 90%ra. Így egy olyan 80-ra felfogom tudni hozni. Az érettségin egyébként 85%-ot várok. Majd közlöm az eredményt.De kanyarogjunk vissza a keddre. 2hete nincs Bebus (ofő). Nagyon hiányzik már nekem. Elvileg beteg :S Már nagyon szükségem lenne rá. Nem tudom... Szeretem ha az iskolában van. A legjobb ofő akit csak kaphattunk. 1 tanár lenne még, Jeles, de neki osztálya van. igaz végzősök, de ha 2 osztályfőnökünk lehetne, akkor én személy szerint őket szeretném. Senki mást.!!!
A szerda egy gyilkos nap volt. Mint említettem német... azt ebben a bekezdésben hagyjuk. Elég volt egyszer leírni. Bioszból is "írtunk". Nem rendeset, de aki kérte a jegyét annak beírta. Nekem 4es lett. Naná, hogy beírattam. Nyelvtanból is írtunk. Szerintem jól sikerült.
Illetve nagyon is remélem.Csütörtökön portás voltam. Úgy el-el voltam lent. Csináltam ezt, csináltam azt, térképet simogattam, (ahogy a kodizoli mondaná), zenélgettem. Elkértem Művésznőm fülesét mp-stül.
és találtam 3 számot, amik nagyon is megtetszettek:/U]
és a 33-as szám aminek nem írtam fel a címét
... még (ez célzás 
)Föcidoga elmaradt, mert szokás szerint kevesen voltunk. Egyik fele beteg, a másik a lógós banda. De ettől függetlenül élveztem a föcit. Annak ellenére, hogy sokszor nem XD A legjobb, hogy akarva (un)akaratlanul kics*sztem az egyik osztálytársammal, aki már nagyon a begyemben van. Nem csak nekem. De vannak olyan dolgai, kifejezései, reagálásai amik olyan szinten irritál, hogy.... uhhhh

Péntek?___megtudtam, hogy a múltheti töritémazáróm 5ös lett. Az én csoportom kivan javítva, és abból csak nekem 5ös
Kicsit örültem neki, mert így le vagyok stabilizálva egy időre. Meg most Kossuthból power pointos zizit csináltam (tegnap) Ami egész jó lett, igaz 3órát simán ültem felette, de megérte, vagyis nagyon remélem, hogy megfogja 
Németből leveleztünk, de az jól ment, szerintem a 90% meglesz. Holnap kiderül
Az irci leamortizál. Péntek, utolsó 2 óra, ráadásul 2irci, ha ez nem elég Ady-t vesszük. Ha van költő akit szó szerint utálok akkor az ő. Csütörtökön is azért ültem be, egyrészt mert Móni-ka megkért, mert beteg, másrészt Csinszka-szerelmet vették. Hála a jó kápsztatorzsának a csutkája, hogy portás lehettem 
Így telt a hét. Hosszú volt meg nemis, dogás volt meg nemis, és jó is volt meg nemis.

Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem szeretem, mert a mosogatást ki nem állhatom.
nem tudom, nálam ez olyan dolog, amit nagyon de nagyon de nagyon nem szeretek. Ne furcsálld, ha ismersz akkor tudod miért. Jó, olyan szabályszerű oka nincs, de akkor is. Vannak olyan dolgok, amiket egyszerűen kimondva nem szeretek.
ennek kimondhatatlanul örültem ennek a fajtaérzésnek.
Sosem írtam még 60% alatt sem. Tényleg a könnyejtés szélén álltam. De kijavítom, a szóbelimet 100%osra megtanulom, és a leveleimet is 90%ra. Így egy olyan 80-ra felfogom tudni hozni. Az érettségin egyébként 85%-ot várok. Majd közlöm az eredményt.
Illetve nagyon is remélem.
és találtam 3 számot, amik nagyon is megtetszettek:
... még (ez célzás