Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
vtechun
veterán
válasz
andorpapa
üzenetére
én próbáltam a hideg levegőt befúvatni, de mégjobban melegedet a gagyi Codegen tápom, le is fogom cserélni valami egyszerűbb Coolinkre... az sem túl drága és még jó is, meg halk is..., de kezdek rájönni, hogy léghütéssel nemtok majd olyan gépet csinálni ami mellett könnyen el tudok majd aludni, igaz tökcsöndben sem vagyok valami jó alvó - lehet bennem van a hiba? :F
[Szerkesztve] -
vtechun
veterán
azért izgat mert lehet 90 fokokkal forgatni, és igy közvetlenül ki a gépből is fújhatná a levegőt...
-
vtechun
veterán
Hello! Az egyik PCM-ben olvastam erről a hűtőről, és megtetszett, mert ennél olcsóbb Hetpipe-s hűtővel még nem találkoztam, meg könnyű is meg minden... itt van link róla: [L]http://www.teco.hu/hutes.htm[/L] Van valakinek ilyen hűtője? Mi a tapasztalata? Hol lehet kapni Bp-en ill. Nyíregyházán? Várom a véleményeket!
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi