- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napkollektor - csak úgy
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacza
senior tag
Pedig jó vétel volt
-
Müge
tag
Kb. másfél éve vettem egy 19-es AOC-t, azóta gyönyörűen muzsikál, kristálytiszta kép, semmi gond, csak ajánlani tudom, sztem coolos.
És ami a legfrankóbb: 30e volt! Durva, mi? Újonnan a konfigom mellé!
[Szerkesztve] -
Relo
tag
Nekem egy aoc7klr flat tipusú monitorom van. Én meg vagyok vele elégedve annak ellenére, hogy kb félóránként sípoló hangot ad ki néhány percig, de ez nem zavar, mert úgyis üvölt a hifi. A másik ami nem tetszik, hogy miután bemelegszik megváltozik egy picit a kép geometriai helyzete.
-
Relo
tag
Nekem egy aoc7klr flat tipusú monitorom van. Én meg vagyok vele elégedve annak ellenére, hogy kb félóránként sípoló hangot ad ki néhány percig, de ez nem zavar, mert úgyis üvölt a hifi. A másik ami nem tetszik, hogy miután bemelegszik megváltozik egy picit a kép geometriai helyzete.
-
bumper
senior tag
Egyébiránt érdemesebb lett volna előbb érdeklődni és aztán vásárolni
-
Baller
csendes tag
Nekem egy AOC LM520A TFT-m van ,s meg vagyok elégedve vele,egyedül annyi a hibája hogy egy pixel kiment benne!
-
bumper
senior tag
Nekem egy 7F+ om van és picit konvergenciahibás.
Meg fél óra használat után mindig elkezd sípolni vagy 2-3 percig.
BOSSZANTÓ !!! -
Lacza
senior tag
Ki használ ilyen monitort?
Mi a véleményetek róla?
Most vettem egy 9g+-ost alkalmi áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ASUS TUF Gaming F16
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest