- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
Új hozzászólás Aktív témák
-
szika87
aktív tag
Sziasztok!
Hááát, vegyesek az érzéseim a játékkal kapcsolatban uraim
Ami azért bosszantó mert maga a világa, a játékélmény (repülés és a harc) az nagyon jó és élvezetes, és a látvány is szép. DE, hidegen hagy a történet (igaz ugyanezt éreztem anno a titanfallnál is hogy kihasználatlan a világa és ezt továbbra is tartom, bár a második részben már javítottak ezen) az NPC-k se túl érdekesek. Alig néhány órát játszottam vele, de az átvezetők unalmasak voltak számomra, inkább azt vártam hogy jöjjön valami akció mert az viszont tényleg marhajó, már ha van társad, mert már kb a harmadik-negyedik missziónál mikor egyedül maradtam ledaráltak mint a sz*rt, és ritkán talál másokat. És akkor még a loot rendszerbe bele se merültem nagyon, ami állítólag szintén nem sikerült a legjobban. Az újdonság varázsa miatt biztos végig viszem a főkampányt, meg nem rossz játék ez nem akarom bántani 3ezer pénzmagot éppen megért, de szerintem nem fog elkapni az érzés hogy néhány hónap vagy év után újra visszatérjek hozzá. Míg egy Vermintide, Titanfall, vagy left4dead simán vissza vissza tud csábítani mai napig mert van bennük valami. Mondom ezt úgy hogy óriási sci-fi buzi vagyok és minden vágyam lett volna, ha ez a játék egy 10/10-re sikeredik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Temu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Le Mans Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Horgász topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- SteelSeries Arctis Nova PRO PC-Xbox headset + GameDAC GEN 2 + fülpárnák
- HifiMan Arya Organic gyári fejhallgatókábel (6,3mm jack - 2x3,5mm jack) 1,5m
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- Eladó Asus ROG Nuc15 (2025) - Ultra 9 275HX, RTX 5070 Ti Laptop, 32GB/1TB, hibátlan, magyar garis
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 2TB
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ami azért bosszantó mert maga a világa, a játékélmény (repülés és a harc) az nagyon jó és élvezetes, és a látvány is szép. DE, hidegen hagy a történet (igaz ugyanezt éreztem anno a titanfallnál is hogy kihasználatlan a világa és ezt továbbra is tartom, bár a második részben már javítottak ezen) az NPC-k se túl érdekesek. Alig néhány órát játszottam vele, de az átvezetők unalmasak voltak számomra, inkább azt vártam hogy jöjjön valami akció mert az viszont tényleg marhajó, már ha van társad, mert már kb a harmadik-negyedik missziónál mikor egyedül maradtam ledaráltak mint a sz*rt, és ritkán talál másokat. És akkor még a loot rendszerbe bele se merültem nagyon, ami állítólag szintén nem sikerült a legjobban. Az újdonság varázsa miatt biztos végig viszem a főkampányt, meg nem rossz játék ez nem akarom bántani 3ezer pénzmagot éppen megért, de szerintem nem fog elkapni az érzés hogy néhány hónap vagy év után újra visszatérjek hozzá. Míg egy Vermintide, Titanfall, vagy left4dead simán vissza vissza tud csábítani mai napig mert van bennük valami. Mondom ezt úgy hogy óriási sci-fi buzi vagyok és minden vágyam lett volna, ha ez a játék egy 10/10-re sikeredik.