- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szika87
aktív tag
Sziasztok!
Hááát, vegyesek az érzéseim a játékkal kapcsolatban uraim
Ami azért bosszantó mert maga a világa, a játékélmény (repülés és a harc) az nagyon jó és élvezetes, és a látvány is szép. DE, hidegen hagy a történet (igaz ugyanezt éreztem anno a titanfallnál is hogy kihasználatlan a világa és ezt továbbra is tartom, bár a második részben már javítottak ezen) az NPC-k se túl érdekesek. Alig néhány órát játszottam vele, de az átvezetők unalmasak voltak számomra, inkább azt vártam hogy jöjjön valami akció mert az viszont tényleg marhajó, már ha van társad, mert már kb a harmadik-negyedik missziónál mikor egyedül maradtam ledaráltak mint a sz*rt, és ritkán talál másokat. És akkor még a loot rendszerbe bele se merültem nagyon, ami állítólag szintén nem sikerült a legjobban. Az újdonság varázsa miatt biztos végig viszem a főkampányt, meg nem rossz játék ez nem akarom bántani 3ezer pénzmagot éppen megért, de szerintem nem fog elkapni az érzés hogy néhány hónap vagy év után újra visszatérjek hozzá. Míg egy Vermintide, Titanfall, vagy left4dead simán vissza vissza tud csábítani mai napig mert van bennük valami. Mondom ezt úgy hogy óriási sci-fi buzi vagyok és minden vágyam lett volna, ha ez a játék egy 10/10-re sikeredik.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Magisk
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Xbox Series X|S
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Fortinet FortiGate 100E - Tűzfal
- Ruckus ZoneFlex 7363 - Access point - hozzáférési pont - Több db
- 2TB - 2,5" SAS - HDD - HP MM2000JEFRC 2Tb HDD - új dobozos
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- DELL Latitude 7300 - 13"Full HD IPS - i5 8365U - 8GB - 256GB SSD - Win11 PRO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ami azért bosszantó mert maga a világa, a játékélmény (repülés és a harc) az nagyon jó és élvezetes, és a látvány is szép. DE, hidegen hagy a történet (igaz ugyanezt éreztem anno a titanfallnál is hogy kihasználatlan a világa és ezt továbbra is tartom, bár a második részben már javítottak ezen) az NPC-k se túl érdekesek. Alig néhány órát játszottam vele, de az átvezetők unalmasak voltak számomra, inkább azt vártam hogy jöjjön valami akció mert az viszont tényleg marhajó, már ha van társad, mert már kb a harmadik-negyedik missziónál mikor egyedül maradtam ledaráltak mint a sz*rt, és ritkán talál másokat. És akkor még a loot rendszerbe bele se merültem nagyon, ami állítólag szintén nem sikerült a legjobban. Az újdonság varázsa miatt biztos végig viszem a főkampányt, meg nem rossz játék ez nem akarom bántani 3ezer pénzmagot éppen megért, de szerintem nem fog elkapni az érzés hogy néhány hónap vagy év után újra visszatérjek hozzá. Míg egy Vermintide, Titanfall, vagy left4dead simán vissza vissza tud csábítani mai napig mert van bennük valami. Mondom ezt úgy hogy óriási sci-fi buzi vagyok és minden vágyam lett volna, ha ez a játék egy 10/10-re sikeredik.