Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
petyax
aktív tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
Nekem SOnata van és semmi baja a tápnak azon kívül, hogy csapágyas volt benne a venti :) Dehát ez bármilyen tápban előfordulhat és ezért nem cserélik ki gariba, sőt meg sem hallják, csak a gépem nagyon csendes ezért zavaró volt. Kicseréltem egy Zalmanra (800Ft) és most nagyon halk és teljesen stabil a rendszer. Eddig jó táp. Ha elromlik majd mérgelődök :)) Egyébként 380W
-
petyax
aktív tag
Szétszedtem én :))
Most a leghangosabb a 12cm-es házhűtő ventillátor. Ezen kellene valahogy halkítani. Gondolom ez könnyen megoldható egy közbeiktatott led-el vagy R-al :)
Valaki csinált már ilyet a Sonatánál? Félek, hogy ha közbeiktatok valami már be sem pörög, mert így is jóval lassabb (halkabb) mintha 5V-ról menne. -
petyax
aktív tag
Az ANTEC SONATA tápja nagyon-nagyon halk. Nem is hallani szinte, csak ha a füledet odadugod mellé. Ugyanis FAN ONLY-s és teljesen lecsökkenti a tápventilátor fordulatszámát. Sokkal halkabb mintha 5V-on menne. Kipróbáltam. DE én ki is cseréltem egy Zalman ventire, mert az Antecben lévő valamiért egy idő után kicsit kerregett, alig hallhatóan, de engem zavart a nagy csendben. (a tengely kicsit ugrált benne, de a másik gépbe berakva nem hallható :)) )
Szóval ennél nem hiszem, hogy van halkabb és jobb, SŐT.
:DD
Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ulefone Armor 33 Pro
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi