Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz
powermause
üzenetére
egyelőre elvagyok tőzsde nélkül... 45-ös vagyok, nem tudom mennyi órával (lehet ezt valahol csekkolni?)
a helpet ismét köszönöm
bár nem tudom ekkorára felhúzni még sajna az orbitot... -
powermause
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Parancsolj.A tőzsdét csak használd nyugodtan,mert amíg nem tőzsdézel nem lesz elég pénz a fejlesztésekhez .Csak akkor tényleg nem lehet ott hagyni!Mivel tényleg egyesével kell megszakítani a részvényeid eladását.A laborjaimat másold nyugodtan de a második ábrán látható ,hogy ahol három laborom van ott afejlesztés is három szinten van.De aholcsak két labor van ,ott csak két fejlasztést lehet aktiválni.

-
- = Zk = -
félisten
válasz
powermause
üzenetére

nem megyek tőzsdézni inkább, jó nekem ez így

van, hogy itt hagyom a gépet X időre bekapcsolva, had menjen... nem akarom még ezt is figyelni..mert úgytudom, nem lehet fixre letiltani a részvényeid megvásárlását, csak amikor épp licit van...nincs mese, szégyen szemre de le kell koppintanom az űrállomásodat ha nem haragszol meg érte...

nagyon köszönöm nem mellesleg a segedelmedet...
esetleg olyan képet is tudnál feltenni az űrállomásodról, ahol nincs megnyitva az Orbit?!.. mert nem látom mi van mögötte..
-
powermause
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
megvan... csinál a gép egy automatikus mentést xy_SM néven...tehát xy amiben mér a stock marketes részvételem van és az xy_SM amit akkor jelölt meg így, mikor beléptem a stock marketbe.....
huh.. mér kezdtem aggódni, hogy újra kell kezdeni
....bár az még lehetséges, hiszen eléggé roppanékony a gazdaságom.. hm
-
- = Zk = -
félisten
válasz
powermause
üzenetére
noh, visszatértem :V
nem tudom, figyeled-e a topikot....megleltem a tőzsdét.. annyira értettem hozzá, hogy eladtam szinte mindenemet
.. szal most vehetem vissza szépen, ugyanis felhőbe szinkronizált a játék ugye...
bár nem találtam meg, hogy hol lehet letiltani, hogy megvásárolják az én részvényeimet.. 3 érdemleges "fül" van, de nagyon nem jöttem rá, mi mire való...más.
így álltam pár perce, a tőzsde előtt....
konkrétan annyira instabil csóri iparom, hogy ha picit emelek az export dolgokon, húznom kell másik 3 termelést is, de ugye abba meg szép lassan az adott hely rokkan bele
...
remélem nem kell újra kezdeni... qrva sok órát öltem bele

-
powermause
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
..nem .Én voltam berúgva.Természetesen Febr.04-ig.tart a Béta teszt.

-
- = Zk = -
félisten
válasz
powermause
üzenetére
hogymi?!.. lemaradtam?!...

-
powermause
tag
Okt.4-ig öröm és boldogság! -
Capricornus
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Engem is beválogattak, de természetesen pont abban a pár napban leszek kiküldetésen.

Nem értem, hogy miért nem lehetett több időt adni erre.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FireKeeper
üzenetére
ma jött a mél, én is részt veszek benne.. már elő is töltöttem

-
Delávégá
aktív tag
Sziasztok!
Anno sokat játszottam az 1404-el és a 2070-el (hehe micsoda szóvicc).
Nekem ezek Uplay-en vannak meg, de van-e jelentősége hogy a 2205 UE-t steamen vagy uplayen veszem meg? Mostanában sokat szívok Heroes-al a uplay miatt, de gondolom csak az árban lesz különbség és steamről is a uplayt fogja indítani. Az 1800 előrendelésén még gondolkodom. -
powermause
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nekem is volt szerencsém a technikai előzeteshez nov 27.- dec 2 . között.Én előrendeltem, mert nagvyon jól sikerült!Városépítő stratégiában biztosan világ első lesz!

-
- = Zk = -
félisten
válasz
FireKeeper
üzenetére
lol.. csaknem

am várom nagyon a gémet :
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
titoktartási nyilatkozat. nem posztolhatok tartalmat a bétáról. remélem azzal nem sértem meg hogy elmondom, hogy részt veszek benne

-
- = Zk = -
félisten
válasz
FireKeeper
üzenetére
gyász megevett...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mi az az NDA?!
-
FireKeeper
nagyúr
biztos olvasták a topik összefoglalóimat
de kussolok majd mert NDA van 
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FireKeeper
üzenetére
lucky bastard

how?! hogy lehetséges ez?!
-
FireKeeper
nagyúr
hoho behívtak az Anno 1800 bétájára

-
powermause
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére

-
- = Zk = -
félisten
válasz
powermause
üzenetére
meglesem, köszi...

kérjük, maradjon vonalban...
-
powermause
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Hát a tőzsde ikonja baloldalt fent balról a második.Egy ilyen nyilszerű.grafikon valami.Rákatt.Akkor üdvözöl a tőzsdén és egyből ad valami 6000000 pénzt.Egy új szigetet(holdbázist) biztos kifut De ahhoz hogy valakitől szigetet /holdbázist vegyél a pénzen kívül meg kell venned az eladótól 3 részvényt is.Ezt licitálásal lehet venni ,olyan 2700000-3500000 péz körül lehet egy részvény és három kell egy sziget vételhez.Szóval eltart egy darabig.Meg veheted a saját részvényeidet is!Ezzel sokkal több pézt termelsz ugyan annyi gyárral!Mivel tőzsde,a te részvényidet is meg akarják majd venni a többiek.Én leszoktam tiltani a részvéneyim licitjét,mert nem szoktam másnak eladni.(Ugyan is, ha más használja az én részvényeimet a termelt hasznomból is részesül mégpedig a birtokolt részvények arányában.Ez az osztalék.)Ezt a letiltást minden egyes induló aukción különkell tiltani.Szóval csak annyi hogy a felugró ablakban(ami mndíg megjelenik amikor indul egy kicit),azt látod hogy a te részvényeidre licitálnak(ehhez nem kell a te engedélyed),tiltsd le a licitet!Ha elnézed mert másra figyelsz símán megvesznek egy részvényt tőled nélküled.Na most a részvényed ára viszont pézként jelentkezik a számládon.Az eladott részvényeidet bármikor vissza i veheted ha van elég pézed.Majd kitapasztalod.
A fejlesztések:Én először az energetikát fejlesztem mindíg,a harmadik szintig.Ez azért is jó mert ezen az ágon van egy flotta fejlesztés is ,amivel orbitális rakéta csapást lehet kérni.Ez a harcban nagy segítség.De lehet árú helyettesítést is kérni (egyik árú pótolja máskiat de cserébe belőle kevesebb lesz),ezt én nem használom.Valamint,a sarkokon lehet + orbitális modult fejleszteni,és az űrállomás védett területét (a pajzsot)növelni.Eztán minden ágból érdemes az elsőt kifejleszteni.Sokat segít a mezőgazdaságban,bányákban.stb. Egyenlőre ennyi. 
-
- = Zk = -
félisten
válasz
powermause
üzenetére
ezekkel mind tisztában voltam...
engem az érdekelne, mit hova építsek, hogy jó legyen? mert videót nézve, már olyan ágrajzot vetít elém a csóka, csak lesek...
tőzsde? az hol van benne?!
-
powermause
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Azt hiszem valahogy úgy megy hogy el kell érni azt a civilizációs szintet,hogy tudj a városodba építeni asztronauta képző központot.Akkor felajánlja az űrállomás építés lehetőségét.Talán egy vagy két orbitális modult lehet kezdetnek építeni.A fejlesztést úgy lehet elkezdeni hogy, a villanykörte alakú ikonra kell kattintani,és ott bekapcsolni a kívánt fejlesztési irányt,(nehézipar,gazdaság,biotech,microelectronica,meg még valami.De elöször csak egy- két fejlesztést lehet aktiválni ,a többihez ilyen tapsztalati pont kell.Amit,városfejlesztéssel,sikeres hadjárattal,tőzsdézéssel lehet gyűjteni.Elég sokáig tart.Közben biztosítani kell az orbitális modulok optimális működésétPl.:hőmérésklet,személyzet,a személyzet szükségletei(!)!Ez a fontos!Mivel ha jól müködnek akkor sok ilyen tapasztalati pontot generálnak maguk a modulok is!Sőt azt hiszem ezek adják a legtöbbet.Ehhez mondjuk sok pénz kell,ergo tőzsdézni is kell.Mert csak a tözsdéről lehet ennyi pénzt leszedni.Egyenlőre ennyi lenne.

-
- = Zk = -
félisten
válasz
powermause
üzenetére
az űrállomás megépítésénél

-
powermause
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Bocsánat ,de hol lehet ebben elakadni?

-
- = Zk = -
félisten
szevasztok... tolja még vki?! kissé megakadtam

-
tkesy
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Hát ahogy elnéztem a napokban, a fizikai ram mellett azért még elfogy úgy 8GB swap file is...
-
tkesy
őstag
Az őszi steam vásárkor megvettem én is, de csak az év végén tudtam elkezdeni vele játszani, és kb eddig jutottam:
Visszaolvasva, hogy kinek milyen baja volt, hát én vagy nagyon szerencsés vagyok, vagy javítottak mindent, mert gond nélkül futott többször is 7+ órát folyamatosan a progi... Mondjuk az alt+tab-ot nem igazán bírja, meg simán elfogy úgy 14+ GB ram, de ettől függetlenül normálisan fut...
Egyetlen dolog nem tetszik benne, az pedig a pénz limitálása, pontosabban az, hogy még ezen a szinten is csak +100k-val emelkedik a limit szintlépéskor... -
AD4MINATOR
nagyúr
most féláron van a játék a uplay storeban
még 4 napigultimate edition, stb
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Capricornus
üzenetére
szerintem a 2205 lett olyan masszív bukás, hogy inkább visszatérnek a gyökerekhez. plusz a borító nagyon hasonlít az 1404 egyik borítójához.
-
Capricornus
aktív tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ja. Remélem, hogy inkább a 2070-re és az 1404-re fog hasonlítani.
-
FireKeeper
nagyúr
Jön új Anno "Anno 1800" néven!
-
Capricornus
aktív tag
12.50 EUR az Ultimate Edition az Ubi Store-ban:
[link] -
oneak7
tag
válasz
Capricornus
üzenetére
Jaja most néztem upay-on, írta is hogy megvan! De amúgy ha valaki nem vár akkor fölös 12 euró megy a levesbe?
-
Capricornus
aktív tag
váratlan fordulat
ezt az arckönyvön írták:"Dear Anno Fans,
we value your feedback and promised more information last Friday: Starting today, the Season Pass includes the new FRONTIERS DLC.Owners of the Season Pass just need to update the game and might have to restart their client. More details will be posted in the forums in a few minutes. Please give us only a bit more time to do that. In the meantime you can check out the new content ingame.
#Anno2205 #FrontiersDLC #SeasonPass"
-
oneak7
tag
A season pass-osok meg se kapják "Frontiers" dlc-t? Csak mert ma vettem meg a season pass-ot és csak a tundra-t illetve az orbitot kaptam meg!
-
Rossi
addikt
válasz
Mooka-Miki
üzenetére
Pl. GTA V konkrétan el sem indul, ha nincs lapozófájl.
-
Rossi
addikt
válasz
Mooka-Miki
üzenetére
A lapozófile-t nem kapcsoljuk ki, ez alap. A win programok nagyon nagy része számára a normális futáshoz feltétlenül szükséges a megléte, a mérete annyira már nem...
-
Capricornus
aktív tag
válasz
Mooka-Miki
üzenetére
édesistenem...
még egy ok, hogy csak nagyon-nagyon leárazva vegyem meg -
Mooka-Miki
senior tag
Sziasztok!
TL;DR:
A történetem a játékkal, az utánam jövők okulására (megoldással):
Játék megvesz, letölt, első alkalommal játszottam vele 48 percet, ami után kezdődtek a gondok:
A 48 perc eltelte után, az alkalmazás elpusztult, UBI launcher kérdezte küldök-e error reportot. Küldtem.
Ezután egyből újraindítottam a játékot, menü bejön de akármelyik pályarészre akarok belépni kb 2-3 másodperc után változatos módon fagy le:
- ááá verzió: Windows hibaüzenet, hogy kevés a memória és bezárom-e az alkalmazást vagy sem. Ha igen, eltűnik a desktop, fekete háttér, tálca van és a START "menü" is működik. Ha nem, akkor lásd "béé verzió".
- béé verzió: A monitor kikapcsol "No signal" miatt (WTF?!), de a játék zenéje a háttérben megy tovább és a WIN-be nem lehet visszalépni egyik billentyű-kombinációval sem, csak a RESET segít.
- céé verzió: Ubisoft crash report, utána Ubi launcher és Steam is bezáródik és egyéb játékok (pl.: LoL) amik eddig fullscreen-ben indultak most windowed 1024*768-ban működnek (de működnek). (VGA driver kaputt ohne ász?)A játék rendszerkövetelményei (hogy ne kelljen keresgélni;STEAM-ről másolva):
Minimum:
Op. rendszer: Windows 7 SP1 or Windows 8.1 or Windows 10(64bit versions)
Processzor: Intel Core i5 750 @ 2.6 GHz or AMD Phenom II X4 @ 3.2 GHz
Memória: 4 GB RAM
Grafika: nVidia GeForce GTX460 or AMD Radeon HD5870 (1024MB VRAM with Shader Model 5.0)
Tárhely: 35 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX Compatible Sound Card with latest driversAjánlott:
Op. rendszer: Windows 7 SP1, Windows 8, Windows 10 (64 bit versions only)
Processzor: Intel Core i5 2400s @ 2.5 GHz or AMD FX 4100 @ 3.6
Memória: 8 GB RAM
Grafika: nVidia GeForce GTX 680 or AMD Radeon HD7970 or better (2048MB VRAM or more, with Shader Model 5.0)
Tárhely: 35 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX Compatible Sound Card with latest driversA gépem: Windows 10, i5-3470, 8GB ram, AMD R9-380X 4G (16.3.1 Crimson), page file OFF (ez fontos!)
Próbáltam driver oldalról megfogni, hátha a Crimson a hibás, visszaraktam az utolsó Catalystot, meg az előző WHQL hitelesített Crimson-t is de egyik sem segített.
S a triviális badarság: beállítottam 4GB pagefile-t és azóta jó (3 órás session alatt sem halt meg), bármelyik meghajtóval... Hozzáteszem a játék meg a Win10 együtt sem használja ki a RAM-omat...
Ubisoft at its best

Ha már egy embernek segített megérte leírnom.
-
vvega30
senior tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
+++
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Goblin12
üzenetére
én nem játszom vele. mondhatni eddigi legnagyobb ubis csalódásom, de valszeg csak azért mert a megjelenés előtt nagyon rá voltam hájpolva. egyrészt szaggat ugyebár, másrészt a játékmenet se tetszik az előző részekhez képest. ez utóbbi a nagyobb probléma... városépítőnek gagyi, ha azt akarok játszani arra mérföldekkel jobb a cities skylines. gazdasági játéknak egy fokkal jobb, de nekem hiányzik az egyes hajók mikromenedzsmentje, persze azt értem, hogy ebben a zónás rendszerben az tényleg nehezen lett volna megvalósítható. viszont így elég unalmas. a harcolás meg ugyebár szánalmas. a zónák közötti váltás pedig SSD-ről futtatva is lassú, megtöri a játékmenetet.
-
Goblin12
őstag
Sziasztok.
Jó rég nem jött semmi, HSZ, valami újdonság optimalizáltság terén, egyáltalán játszik még valaki?

Nekem sajna továbbra sincs alkalmas gépem hozzá.

-
Goblin12
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Akkor tényleg nem marad más mint ugorj neki a törtnek.
Csak poén. 
Fogalmam sincs akkor, hogy hol lehet a fő probléma :S --> De az UBINÁL
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Goblin12
üzenetére
ugyebár az én phenom-om alapból csak kétmagos, de unlockolva van, így működik hibátlanul a négy mag, csak a rendszer X4 B50-nek ismeri fel. erre ez a díszfasz leírta hogy nem felel meg a minimum követelményeknek
amikor az előírt minimum proc 3,2-es X4 phenom, az enyém viszont 3,5-ön fut. az meg már külön vicc hogy az ajánlott amd proc az fx4100 3,6-on, ami szerintem még gyengébb mint egy 3,5-ön futó phenom. látszik hogy az illető aki a specifikációkat írta fasorban sincs a hardverekkel.a reinstallnak nem látom értelmét. friss intstallnál már csinálta ezt. az OS-em is pár hónapos, tiszta telepítésű win10.
-
Goblin12
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
I can only suggest upgrading the PC.
oda meg vissza röhögök ezen.Nagyon okos lehet az is akit oda ültettek a support elé. . . Így már tényleg csak a reinstall marad, tapasztalatból mondom, hogy elég gyakran csodákat képes művelni.
Supportól meg eddig szinte soha nem kaptam értelmes segítséget, sablon szöveg mindenre.

-
Louro
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Az a durva, hogy sajnos ezeket tényleg el kell mondani. Email alapján - ha nem írod bele, hogy miket csináltál - szinte kötelező elmondaniuk ezeket minden support-on. Sokaknak az se tiszta, hogy mi az a cache-törlés.
-
FireKeeper
nagyúr
ubisoft support a helyzet magaslatán - amit tanácsoltak:
-tiltsam le a háttérben futó appokat
-töröljem a temp-et (
)
-frissítsem a driverektmintha valami nyeretlen kétéves lennék
jah és persze: I hope the above suggestions can help you. If they do not, I can only suggest upgrading the PC.
k.anyádubisoft -
Louro
őstag
Én ajánlanám a CODEX változatot kipróbálásra.

-
Goblin12
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
De ha a hiba ténylegesen nálad van? :S
-
Goblin12
őstag
Ez nem nem hardware probléma lesz, ha van rá lehetőség, full reinstall az az windows reinstall, az megkell, hogy oldja.
-
vvega30
senior tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
most is van

4 óránál azt kérdezte, ki a gép én vagy te?
8 óránál meg csak egy ilyen elnyújtott géphang mondta, hogy " blaaaabbbbllllaaa blaaaablllaaaa"
szaggatáshoz meg annyit, hogy i5-4690, 16gb ram, 970-es kártyán is beszaggat 2-3 óra után.
újraindítás után kb 30 percig bírja és kezdődik elölről
-
FireKeeper
nagyúr
ennél sztem összességében erősebb a desktopom (grafikában jóval), két dolog van amiben viszont valszeg gyengébb, az egyszálas teljesítmény és a ram mennyisége. ami fura, hogy feladatkezelőben megnézve nem eszik sok memóriát a játék, szóval egyáltalán nincs tippem sem, hogy miért szaggathat.
-
Louro
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Nekem ilyen géppel nem szaggat be durván 8 óra után sem.
Már csak arra leszek kiváncsi, hogy mi a végcél? Lassan bekolonizálok mindent.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
na igen
szerintem az kellemes plusz volt a játéktól! kb. 0 RTS figyel erre -
FireKeeper
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
jah, az előző részekben volt szöveges figyelmeztetés ha egy huzamban sokat játszottál, most ez van helyette. nagyon kedves a játéktól...

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
1 óra játék után úgyis mozognod kellene 2percet, az egészséged szempontjából... szóval még jófej is az Anno, indirekt módon figyelmeztet

-
FireKeeper
nagyúr
sajnos a lassulási problémámra még mindig semmit nem reagált a support.
fura egyébként mert a uplay-es FPS számláló szerint 60 körül vagyok, néha esik csak be 40 körülire, de kb fél/1 óra játék után játszhatatlanra belassul. ráadásul nem csak a grafika akad hanem maga a játék is, tehát a játékidő is lassabban telik...
-
Louro
őstag
Most már lvl45-ös szint után....
Kb. lvl35-40-től érezhető KICSI lassulás, de csak a szárazföldi részen, mert azt elég durván beépítettem már. A jeges és a hold felszín el van hanyagolva. Olyan hibát, amiről írtatok, nem nagyon tapasztaltam. (Pedig tört.)
Most a cél, hogy a credit balance +50k legyen...kifog rajtam.
Elején még több küldetést csináltam, a külön térképest és a benépesítendő részen is. Szedd fel, vidd el A-ból B-be és hasonló küldetéseket. De ezekben akkora potenciál nem volt.
Igaz ha most újra kezdeném, már könnyebb lenne, mert tudatosabban építkeznék. (Elején nem gondoltam ,hogy ennyire fókuszban vannak a lakóépületek.)
-
Louro
őstag
-
Louro
őstag
Törttel nekem 3 óra után semmi akadás nem volt maxon. Igaz még a populáció nem magas. 1000-1250 körül és még artic-on is csak most kezdtem el azt a kék valamit gyárttatni. Pár hajós küldetés volt. Lehet a nagyobb populációnál hasal el a játék.
Ubisoft fórumán vannak jó tervek, hogy miképp érdemes bővíteni a gyárakat helykihasználás véget. Durva, hogy az elején ezzel nem számoltam, mert direkt úgy építkeztem, hogy ez termel és kész. (Nem bővíthető.) Még a lakónegyedektől távol tettem a gyártókat. Gondolván hatással van valamire. Ezt is felesleges volt. Majd a 2. cégem profitabilisabb lesz.
-
Louro
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Minden hibajegy visszanyitható. Írd meg neki, hogy nesztek, itt a riport. Csodálkoznak, ha az emberek inkább a 10 évvel ezelőtti játékokkal játszanak. Azok közel bugmentesen tudtak kijönni.
-
FireKeeper
nagyúr
annyira ubisoft... másfél hétbe telik mire válaszolnak a hibajegyemre. szokásos bullshit kértek dxdiagot, de nem voltam épp otthon ezért nem tudtam megcsinálni rögtön. erre nézem 4 nap után lezárták a hibajegyet mivel nem válaszoltam...

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
nem tudom ennél a játéknál mi a törés módszere, de eddig nekem egyik ubisnál sem kellett a uplay-t hackelni... simán kihagyja a lépésből
ha annohoz kell az szívás
esetleg egy új, friss, másik uplay-accounttal megoldhatodszerk.: pirateddel is van leak.
vagy legalábbis valakinél előjön valakinél nem... a konfig az mindegy! 
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
a baj egyébként hogy van egy csomó másik eredeti ubis játékom amik mind játszhatatlanná válnak ha megcrackelem a uplayt...

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Dear Player,
We noticed your problem. Please delete original game. Install pirated version.
Thank you for supporting us!
Best regards,
Ubi -
FireKeeper
nagyúr
ticketemre kb egy hét alatt nem jött válasz. ubi support at its best

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
másnál viszont volt. ráadásul nem csak AMD-s hardverrel.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FireKeeper
üzenetére
nekem ilyen gondom nem volt... több óra folyamatos gémelés.. hibátlan...
-
FireKeeper
nagyúr
amennyire utána tudtam járni egy ún. memory leak van a játékban, vagyis előbb-utóbb megeszi az összes memóriát majd a lapozófájtl majd kidob a francba, persze mikor már a lapozófájlból dolgozik akkor belassul mint a tetű hiába bírná még a VGA-t. grafikailag 1080p mediumon simán bírnia kéne a konfigomnak de a leak miatt 1-1,5 óra után játszhatatlanra lassul, és ilyenkor csak az segít ha kilépek az egész játékból majd vissza.
-
Louro
őstag
Bár még csak 10-15 percet játszottam. Full HD-n, közepes beállításokkal az intrónál egyszer akadozott, de a játék alatt elég sima volt. IGaz még alig építettem valamit, de ha akadna is, biztos a részletességen vennék lejjebb. De így elsőre azt mondom az első benyomás akadásmentes.
-
vvega30
senior tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
azért azon meglepődnék ha a törttel nem lenne annyi baj

de nálam az i54690 / GTX970 / 16gb ram, konfignál is beszaggatott néha... -
Louro
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Virágboltban is láttam különben. Lehet meglesem neked a héten.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Goblin12
üzenetére
szerintem esélytelen. az én gépem ugyan nem mai darab, de azért még egész korrekt, 2070-et maxon vitte, ez meg röcög rajta.
de szerintem valami motor probléma lehet mert fórumon sokan panaszkodnak, enyémnél erősebb konfigokkal, hogy a játék indokolatlanul belassul, ráadásul ez a játékidővel arányosan romlik, szóval lehet hogy valami memory-leak van a játékban. megeszi szépen a ramodat, aztán a lapozót is, és végül összeszarja magát a játék.
de lehet ez csak a bolti verziót érinti? virágboltos vásrálók, találkoztatok ilyennel? komolyan lefosom a bokám ha a törttel kevesebb baj van mint az eredetivel.
-
Goblin12
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Akkor szerintem meg se próbálom w510-es notimon.

-
AD4MINATOR
nagyúr
A demoban rengeteg funkció nem elérhető.
Megnézed az első 3 pályát (vagy végigviszed), ha tetszik letörlöd és megveszed. Ha nem, akkor nem. Demo sajnos nem ad teljes képet, sokszor csak jól összevágott marketing anyag de néha még annak is rossz.
Nem akarok belemenni a témába, mert mindenki tudja miről van szó, de azért annyit hozzátennék, hogy nekem vírusirtót 10 év alatt 5x ha ki kellett kapcsolnom
ha jót szedsz le, (jó helyről), nincs nyakatekert megoldásmenet sem... -
Louro
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Demóért nem zargathatnak, torrentért meg fujolhatnak. Szeretem a legális utakat. Na meg a tört verziókkal folyton crack, meg vírusírtót kikapcsolni, meg nyakatekert megoldásokkal kell bíbelődni. Civ4 miatt szívtam anno a DRM-mel. Átkoztam, amikor belevágtam.
-
Louro
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Ezért jók a demók

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
hát ez nekem játszhatatlanul szaggat, és attól félek az se segít ha lehúzom a grafikát minimumra, sztem a procim gyenge hozzá

-
FireKeeper
nagyúr
állítom jobban jártam volna ha nem veszem meg hanem letorrentezem a g*c*b*...
nem lehet elindítani a játékot. kiírja hogy van elérhető frissítés, rányomok, hogy szedje le, de nem csinál semmit csak visszadob a uplay-be. próbáltam úgy hogy offline módban indítom de úgy meg semmit nem csinál. találkozott valaki hasonlóval? 
-
Louro
őstag
Van ebből a demó? (Bocsi, ha a túl aggastyán a kérdés.)
Szeretem meghálálni a fejlesztők munkáját, de nem túl olcsó.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Goblin12
üzenetére
Első alkalommal kell net, a uplayhez, de aktiválás után már nem kell net, ha a uplay-t offline módba indítod el (settingben beállíthatod a uplayen belül)... viszont ha net nélkül indítod a játékot akkor bizonyos játékelemek nem lesznek elérhetőek (tradeing, stb)
Anno 2205 can be be played entirely offline - after you activate it once on Uplay. Apparently, Ubisoft has learnt a lesson from the issues of the last couple of Anno games and does not want to put a strain on the community by enforcing overly strict DRM. However, if you do play it online, you will be able to access additional features.
-
Z.m.Z
aktív tag
Sziasztok!
Én nem tudom hol rontottam el, de totál elakadtam. Valszeg' a gyenge angoltudásom a ludas. Cape Ambar a terület, és 800-850 operator-nál nem lesz több sosem és a fejlődéshez 1000 a cél. Bármit telepítek csak nem gyűlik. A kereskedőnél meg nem tudom hol lehet beállítani, hogy eladni vagy venni szeretnék. A vitamin drink-re és a kajára alacsony a kereslet, be kellett zárni két gyárat..... :-( Valami Warning-ot makog de nem írja ki így nem tudom mi a hiba....
-
vvega30
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Uplayben nem találtam statisztikát, de mondjuk az annoba belefektettem kb 30 órát és 2x végigjátszottam.
F4-ben eddig van 55 óra és nem hogy az alagút végén a fényt de még az alagutat sem látom
Meg hát két nőt is lehet szeretni nem

-
- = Zk = -
félisten
válasz
FireKeeper
üzenetére
2015-ben én már nézem a grafikát is, saját f@szságom, tudom.. sry érte

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Azért Anno is jobb szép grafikával, mikor tudsz gyönyörködni a tájban és a szépen tervezetten felépített épületeidben.
Plusz itt a sarkkör is (havas táj), meg a víz is elég jó már. 
Persze a graf. nem minden, de azért mégis jobb ha szép

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
jah, mert a játék csak a grafikáról szól. oh, várjunk csak...

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
valszeg jövő héten már ki fogom tudni végre próbálni

-
vvega30
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
megjelent a Fallout

-
Goblin12
őstag
Hali,
a 2205-höz feltétlen kell net? Vagy működik offline is? :S
-
- = Zk = -
félisten
de nagy a kuss

-
vvega30
senior tag
Nos azt hiszem easyn kijátszottam a játékot. Az utolsó questet is megcsináltam, KIS SPOPILER, ami egy HQ építése és néhány kiegészítő épület felhúzása volt. De mivel iszonyatos építési és fenntartási költsége van és igazából nem segít semmit így hanyagolom. Az előző részekhez képest visszaesésnek érzem a játék managementet, bár a grafika durván jó lett. De egy város építő stratégiai játékban szerintem nem ez az elsődleges szempont.
Az újrajátszhatósági faktor kb 0
Nehezebb szintem azzal szívat a játék, hogy ugye nincsenek küldetések amikből rare nyersanyagot szerzel. Francnak van kedve 10 percenként conflict zónába menni értük. Arról nem is beszélve, hogy ugyanaz a 3x3 térkép van, ami hamar unalmassá válik.
Összességében azt kell mondanom, hogy nem éri meg a játék a kiadott pénzt. Vagy sürgősen adnak hozzá valami pluszt ami életben tartja, vagy búcsúzhatnak a játékos tábortól.
A lentebbi képeket amiket linkeltem egy 12 órás játék alatt értem el. Most még ráköltöttem 2 órát és már 260k lakosnál járok, az adó meg +180k. Ahhoz képest, hogy mondjuk a 1404-ben volt 50 órás térképem is ahol 100 hajóval hordtam a cuccot ez semmi sajnos

De azért végigtolom hardon is hátha nagyobb kihívás.

-
vvega30
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
persze, most lőttem őket

-
oneak7
tag
Sziasztok!!
Valaki megtudná mondani, miért van az h folyamatosan esik az eső meg hó több óra játék után is??
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
FireKeeper
üzenetére
Még mindig jobban jártál, mint én, mert nekem december előtt biztos esélytelen

-
- = Zk = -
félisten
válasz
FireKeeper
üzenetére

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
nekem jelen pillanatban itt pihen az íróasztalon a dobozos verzió, de nem vagyok Anno-képes gép közelben plusz annyi melóm van mint az állat. sztem leghamarabb jövő hét elején/közepén fogok tudni belenézni

-
- = Zk = -
félisten
de nagy a kuss

hát, ugye 700ezer pluszt hoztam össze pár óra alatt a földi népesség normalizálásával, aha, amit 2,5 perc alatt a holdon el is szórtam

kemény ez a gém
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FireKeeper
üzenetére
hol a folyamatos?! nem találtam...
-
vvega30
senior tag
válasz
FireKeeper
üzenetére
azt értem, de hol?
és kérlek ne azt írd, hogy a beállításoknál!
oké közben megtaláltam, hogy nem klikk hanem az F11 az

-
FireKeeper
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
persze úgy a szép de pl nagyobb építkezést érdemes napközben csinálni.
-
AD4MINATOR
nagyúr
úgy van értelme ha folyamatosan változik
szerintem -
vvega30
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
minimapon az also sarokbanmik azok a kis nyilacskák?
hol állítod a napszakot? nem láttam még, biztosan elkerülte a figyelmemet, de beteg jól néz ki így képen
-
vvega30
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Még mindíg csak várom az infót!!!
(
) -
- = Zk = -
félisten
nah, csak rájöttem, hogy lehet pozitívba hozni azt a f@szom jeges pályát/kat

mek dögleni, végzek melóval és lekörmölöm pár sorban

-
- = Zk = -
félisten
válasz
FireKeeper
üzenetére
nah, azzal még nem foglalkoztam... lehet ez a megoldás...
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
azzal mondjuk megpróbálhatod jövedelmezőbbé tenni a sarki régiót ha valamiből túltermelsz és eladod a világpiacra

Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Waifu riadó, mozgásban a Silver Palace!
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GTA V
- Próba
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

bár nem tudom ekkorára felhúzni még sajna az orbitot...

.. szal most vehetem vissza szépen, ugyanis felhőbe szinkronizált a játék ugye...
Okt.4-ig öröm és boldogság!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ha jót szedsz le, (jó helyről), nincs nyakatekert megoldásmenet sem...
nem lehet elindítani a játékot. kiírja hogy van elérhető frissítés, rányomok, hogy szedje le, de nem csinál semmit csak visszadob a uplay-be. próbáltam úgy hogy offline módban indítom de úgy meg semmit nem csinál. találkozott valaki hasonlóval?