Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz Piszmaty76 #45820 üzenetére
-
Aljasvip
senior tag
válasz Piszmaty76 #45819 üzenetére
Engem is eléggé elnyomott az a sorozat, mint egy csikket a pocsolyában. Meg aztán a film is.
Nagyon szép a befejezése, ezért nem is izgat annyira a Béta vonal. -
KISDUCK
addikt
válasz Piszmaty76 #48102 üzenetére
Múltkor belenéztem a filmbe, de inkább passzoltam. Az hogy a "jövőbe" helyezték az eseményeket gagyivá tették "jelmezeket", tették volna be az idősíkot inkább a koreai háború idejére.
-
emiki6
veterán
válasz Piszmaty76 #49495 üzenetére
Az angol humor viszonylag könnyen definiálható: monty python (többnyire szeretem). Az amerikai humorról van elkepzelésem a népszerű amerikai vígjáték sorozatok és filmek alapján (nem jön be). A japán humor felismeréséhez nem láttam még és nem is tervezek látni elég animét.
Találkoztam már animében erősen vicces dolgokkal, de hogy a "japán humor" volt e vagy csak jó humor, arról fogalmam sincs. Nemrég meg is jegyeztem a Kaguya-samat illetően, hogy sose hittem volna, hogy romkomon lehet ennyit nevetni... Azóta újra is néztem és bár volt amin már nem nevettem, de máson meg már előre nevetnem kellett... Tele volt HQ anime humorral, amivel a Mob Psychonál találkoztam csak, ezen felül a legtöbb poén jól volt megírva. Ez szerintem ritkaság, nézzünk csak meg egy narutot, a poénoknak csak töredéke igazán jó és számottevő része kifejezetten rossz. Ez nálam sosem működött: 19:28
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
myckey
veterán
válasz Piszmaty76 #50951 üzenetére
G I Joe ....Mézga, Popeye, No, megállj csak!
elkanyarodtam az animektől
Anime:
Hokuto no Ken
Yu Yu Hakusho: A szellemfiú
Chôjikû Yôsai Macross
Tsubasa
Gundam....
Cpt Harlock[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Farkassacred
őstag
válasz Piszmaty76 #50951 üzenetére
Arról a csatornáról csak azt meg a Chowder-t néztem, mert minden időmet elvette a fox kids.. Imádtam őket egyébként, gyökérség mindkettő, de mégis jók.
A többi sorozat nekem ott, olyan furcsa volt a fox kids színes világa után.[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
F34R
nagyúr
válasz Piszmaty76 #51366 üzenetére
Goblin Slayer lehet ilyen, de szerintem abbol sem lesz ikonikus darab.
-
fatpingvin
addikt
válasz Piszmaty76 #51371 üzenetére
voltak mellékszereplők?
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
KISDUCK
addikt
válasz Piszmaty76 #51376 üzenetére
Kövezést nem hiszem hogy kapsz, mert a Grimgarral kapcsolatban emlékeim szerint csak pozitív visszajelzés volt a topikban, de sajnos a második évad még nincs megerősítve.
-
coco2
őstag
Akkor ezt most felvettem a listámra, köszönöm a tippet
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
F34R
nagyúr
Azt szerintem varhatod.... en anno azert pontoztam ala mert igy lett vege. Sehogy. Kar mert az alapkoncepcio jo.
-
KISDUCK
addikt
válasz Piszmaty76 #51443 üzenetére
Én most kiegyeznék egy Jujutsu, egy Dorohedoro és egy Konosuba folytatással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Rajzol, fest, photoshopozik valaki?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: Új i3-10100F - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Apple Macbook pro 2015 15" Retina 512gb SSD
- Magic Mouse és Apple Wireless Keyboard
- Eladó egy bontatlan új iPad Pro 2022 M2 12.9" 128GB Wi-Fi Spacegray színű készülék. 1év Apple gari
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge Eladó! 103.000.-
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest