Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Farkassacred

őstag

válasz coco2 #55761 üzenetére

Szerintem pedig pompás első részt kaptunk annál az animénél. Jobban is tetszett a Lazarus-nál például, pedig az sem piskóta ám ebben a szezonban a kezdés alapján. :K

Viszont nálam is voltak olyan animék amikkel nem igazán tudtam mit kezdeni, meg olyanok is amik szimplán az agyrém kategóriába estek. :DDD
    Az Apocalypse Hotel az előbbi kategóriába esett, ilyen robotos szerep világvége hangulat mellett egy hotel körül. Ha esetleg itt megemlíti valaki, vagy máshol jókat írnak róla a közeljövőben, akkor talán érdemes lehet újra elővenni. Egyébként unalmasnak tűnt nekem.
    Witch Watch itt mondjuk első részt még láttam, de egyenlőre még csak szemezgetek ezzel az animével. Ráér ez is, hátha valami rejtett kincs lesz.
    És jönnek azok az animék amiket jobb lett volna, ha nem is látok. Itt van ez az ecchi, Haite Kudasai, Takamine-san. Azt hittem végre kapunk egy jó kis ecchi féle faja kis sorit, inkább nem is részletezem mi lett belőle. ;]
    Shiunji-ke no Kodomotachi, ő a másik amitől felfordult a gyomrom. 5-toubun no Hanayome féle effektus, csak nem vérszerinti tesókkal eljátszva, yeah. :C Ez a kettő nálam biztosan kimarad.
    Meg volt egy nyomozós és egy fantasy anime is ami lapátra került, bár azok inkább csak jellegtelennek tűntek, semmi extra. Név szerint ők a Your Forma és a Saikyou no Ousama, de tényleg semmi extra.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés