- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkassacred
őstag
Szerintem pedig pompás első részt kaptunk annál az animénél. Jobban is tetszett a Lazarus-nál például, pedig az sem piskóta ám ebben a szezonban a kezdés alapján.
Viszont nálam is voltak olyan animék amikkel nem igazán tudtam mit kezdeni, meg olyanok is amik szimplán az agyrém kategóriába estek.
Az Apocalypse Hotel az előbbi kategóriába esett, ilyen robotos szerep világvége hangulat mellett egy hotel körül. Ha esetleg itt megemlíti valaki, vagy máshol jókat írnak róla a közeljövőben, akkor talán érdemes lehet újra elővenni. Egyébként unalmasnak tűnt nekem.
Witch Watch itt mondjuk első részt még láttam, de egyenlőre még csak szemezgetek ezzel az animével. Ráér ez is, hátha valami rejtett kincs lesz.
És jönnek azok az animék amiket jobb lett volna, ha nem is látok. Itt van ez az ecchi, Haite Kudasai, Takamine-san. Azt hittem végre kapunk egy jó kis ecchi féle faja kis sorit, inkább nem is részletezem mi lett belőle.
Shiunji-ke no Kodomotachi, ő a másik amitől felfordult a gyomrom. 5-toubun no Hanayome féle effektus, csak nem vérszerinti tesókkal eljátszva, yeah.Ez a kettő nálam biztosan kimarad.
Meg volt egy nyomozós és egy fantasy anime is ami lapátra került, bár azok inkább csak jellegtelennek tűntek, semmi extra. Név szerint ők a Your Forma és a Saikyou no Ousama, de tényleg semmi extra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PlayStation 5
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Milyen NAS-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- LG LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest