Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
emiki6 #55304 üzenetére
Katonai ismeretek szerint a fejre lövés nem hatékony. Részint mert az van legjobban páncélozva (katonai esetben), részint mert az a legfürgébben mozgó rész (pld futás és egyéb tevékenység közben), részint mert az a legkisebb, amit elhibázni lehet, és távolságtól függően van fegyver tévesztés, ami miatt hiába van a fegyvered fejközépre irányítva, mellette fog elmenni a lövedék. Katonaságnál amit tanítanak, az a mellközépre célzás, és egyben az az ösztönös reakció (agresszióra kiképzett katonáknál).
A játékok virtuális gondolkodást és cselekvést tanítanak, és a magam részéről nem hiszem, hogy bármi közük lenne a valós gyakorlathoz. Az emberi elme nem logikusan működik, hanem kontextus szerint, és az valahogy kimarad a tanulmányokból - amik szerintem csak csúszó borítékért nyafogás végett születnek, semmi másért.
-
KISDUCK
addikt
válasz
emiki6 #55304 üzenetére
"Mozgó, embernek tűnő célpontra hol tudsz lőni?"
Csak hogy egy példát mondjak: airsoft. Haverokkal mi is űztük, sokan közülünk még fps shootereket is játszottak mint cod vagy bf, szóval voltak bőven hedsát huszárok. Igaz hogy elég volt a találat bárhol a testen, de a fejlövés csak akkor jött ki ha véletlen volt vagy csak az látszott ki pl.: rókalyukból. Volt stressz helyzet is bőven játék közben, de akkor se ment senki fejre. Egy hedsátomra emlékszek, de ott is csak utólag tudtam meg hogy az volt. Épületben voltunk és az ellenfél egy másik szobában volt aminek ~1 méterrel magasabban volt a szintje, egy ellenfél volt bent mi pedig hárman támadtunk, egy társam ajtón keresztül én pedig egy ablakon keresztül és nekem bakot tartottak. Az ellenfél tudta hogy jövünk ő meg is adta magát, le volt guggolva és talán a fejét is fogta, de bennünk annyira dolgozott az adrenalin hogy nem fogtuk fel és lőttünk, mint az utólag elhangzottakból kiderült, hogy a fején találtam el, de azt csak azért, mert kicsi volt a célpont a guggolás miatt és én se a legjobb testhelyzetben voltam, hogy tudjak célozni, de az is inkább kapás lövés volt mint célzott.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest