Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
válasz Silεncε #49622 üzenetére
Én nagyon szeretem. Aranyos humora van és a főkarakter imádnivaló, de a mellékkarakterek is jók. Amikor elkezdtem nézni, csak akkor jöttem rá, hogy mennyire hiányzik manapság ez a szituációs humor úgy kb. mindenből. Baromi üdítő kis sorozat, de nem igazán van benne olyan, amit eddig ne láttunk volna másutt, de mégsem gondolom azt, hogy kár volt érte. Sőt! Én személy szerint több ilyen humoros (nem szánalmas és altesti humor), hétköznapias és szórakoztató produktumot szeretnék, de nem csak Japánból. Bár ugye a Kimetsu no Yaiba-nak is van jópár olyan jelenete, amin már-már sírva tudok röhögni, annyira eltalálták.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
Boldog Karácsonyt!
Lehet találgatni, melyik anime-ből származik ez a kép. [ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
válasz Silεncε #49626 üzenetére
Netflix jópofa cucc, csak nálunk kevés az anime/japán film tartalom (bár ugye nem is ez a fő profiljuk). Ha átruccanok a szomszédos Ausztriába (nem VPN-el), már 5 db Shinkai filmet is elérek ott (még a Tenki no Ko is elérhető németül lol: Das Mädchen, das die Sonne berührte), míg magyarban sajnos nem. Pedig idehaza is lenne rájuk igény (meg amúgy rengeteg Japán cuccra), ebben biztos vagyok. Szerintem magyar felirattal is bőven beérnénk, az eredeti Japán szinkront úgysem múlja felül semmi, bár volt régebben próbálozás magyar fronton néhány Miyazaki animével is (ott azért közel volt olyan jó a magyar szinkron és fordítás, mint az eredeti).
És nem akarok VPN-t használni, meg mindenféle megmásító cuccot. A hazai vonalat szeretném támogatni, hogy lássák, hogy erre van igény idehaza is.[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
A Studio Ghibli is szeret nosztalgiázni
-
TBT
addikt
A Japán alapítvány és a Távmozi közös projektjének keretében a Mary és a varázsvirág című anime film teljesen ingyenesen - de regisztrációhoz kötve - megtekinthető lesz!
Előadás napja: 2022. január 14., péntek, 18:30–20:00
Film időtartama: 90 perc
A filmet japánul, magyar felirattal vetítik.
További információk az eseményről:
https://www.facebook.com/events/297374365775707[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
It was the best!
-
TBT
addikt
Bár animés topik, de talán maradhat...
Elindult a 2022-es Online Japán Filmfesztivál!
20 alkotás tekinthető meg 2 héten keresztül, teljesen ingyen (de regisztrációhoz kötve), magyar felirattal a Japán Alapítvány jóvoltából!
Időtartam:
2022.02.14. 09:00 - 2022.02.27. 23:45További információk az eseményről
Jó szórakozást!
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Igen, nekem is nagyon tetszett, de tényleg rövid volt. Az viszont érezhető volt az egész "évad" alatt, hogy az ufotable szintet lépett, nem is kicsit.
És legalább bejelentették a harmadik felvonást, már csak az a kérdés, hogy az mikor jön.
-
TBT
addikt
Tudtok olyan streaming/előfizetős szolgáltatásról, ahol Japán filmeket, sorozatokat és animéket lehet nézni mindenféle trükközés nélkül?
Japán hang/angol felirat társaságában.
(Magyarán olyat, ami legálisan is elérhető Magyarországról.)Köszönöm!
-
TBT
addikt
Kötelező SAO hírek!
Sword Art Online the Movie -Progressive- Aria of a Starless Night Blu-ray/DVD set has been unveiled on Japanese stores.
The set will be released on July 8, 2022.A folyatás:
Sword Art Online the Movie -Progressive- Scherzo of Deep Night
The film is scheduled for Fall 2022 in Japan.[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
A finálé fináléjának a fináléja 2023-ban!
"Attack on Titan Final Season" Final Part announced for 2023!!!"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
Makoto Shinkai új filmje november 11-én kerül a Japán mozikba!
Első trailer napokon belül!Én a Bubble animét várom Netflixen (április 28), mert az alkotók nem mások, mint:
Studio WIT, Hiroyuki Sawano, Tetsuo Araki, Gen Urobuchi
Official Trailer: [link]
És a SPY x FAMILY-T (ez ma indult Japánban):
Plusz ugye 6-án már elindult Komi második évadja is, de Netflixre csak a hónap végén érkezik.[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Én úgy tudom, hogy novemberben egy SAO mozifilm érkezik. Ezt hivatalosan be is jelentették. A sorozat folytatásáról még nincs infó a hivatalos csatornákon. Érdekes lenne moziba küldeni egy SAO mozifilmet (az első évad cselekményeivel) úgy, hogy mellette megy az anime ötödik évadja.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Trailer helyett csak Teasert kaptunk, de az a látvány és a hangulat, te jó ég!!!!!!!
すずめの戸締まり (Suzume no Tojimari) - Suzume Locking Up the Doors Teaser"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
Sok mindent nem mutat meg, de legalább van:
Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Swordsmith Village Arc TrailerPlusz a Twitter szerint még 2022-ben elindul ez a szezon (gondolom november/december tájékán).
-
TBT
addikt
Ha fontos a Kawaii faktor és emellett még érdekel a Japán kultúra és nyelv, akkor a legjobb a témában az "Old Enough! (はじめてのおつかい - Hajimete no Otsukai)" néven futó TV sorozat (nem anime). Ennél jobbat nem fogtok találni!
Netflixre nemrég került fel az első évadja (magyar felirat is van).[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Moar kawaii:
-
TBT
addikt
-
TBT
addikt
válasz Aljasvip #50225 üzenetére
Sajnos csak 1-2 részt láttam belőle, jelenleg csak a Komi 2. évadával és a Spy x Family-vel vagyok naprakész.
Az alapján a néhány rész alapján nagyon tetszett, biztosan végig fogom nézni az évadot."I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
Szeptember 10-én új SAO mozifilm:
-
TBT
addikt
Véget ért a SPY x FAMILY első etapja, a második felvonás októberben indul!
Ízelítő videóért erre tessék"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
Sword Art Online Progressive: Aria of a Starless Night megjelent Japánban lemezes formában, illetve bizonyos oldalakon már fellelhető a Copy/Remux/BDRip belőle.
(gyári angol felirat van a japán hangsáv mellé)[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Véget ért a Komi második etapja a hazai Netflixen is. Talán az egyetlen olyan anime sorozat volt számomra az utóbbi időben, ami részről-részre fenn tudta tartani a folyamatos érdeklődésem és meg tudott lepni az aranyos újításaival és baromi jól megírt és előadott karaktereivel. Az év(ad)záró pedig gyönyörű, kerek egész lezárást kapott. Nagyon tetszett. Remélem a Netflix berendeli/pénzeli majd a folytatást is. Már nagyon várom, de szerintem az még jó néhány év.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
“Japán lányok nagyvilági szemmel nézve egyáltalán nem szépek”
Ízlés kérdése, de szerintem ez elmondható minden nemzet gyermekéről (kivétel Dél-Korea ). Japánban is akadnak orkok, de rengeteg gyönyörű lány is.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Ma zajlott le az Aniplex Online Fest 2022, ahol néhány új információval is szolgáltak néhány animével kapcsolatban.
Nagy örömömre új anime feldolgozást kap a Rurouni Kenshin, eléggé látványos trailer is van hozzá. 2023-ban érkezik.Továbbá 2023-ban a NieR: Automata is megkapja a saját anime adaptációját.
És Shinkai novemberben megjelenő új anime filmje is kapott egy új plakátot:
Volt még több is, de ezeknek személy szerint örülök.
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Befutott az új és valószínűleg az utolsó előzetes Makoto Shinkai új filmjéhez, a Suzume no Tojimari-hoz (すずめの戸締まり).
Trailer
És igen, a zenei témák egy részét ezúttal is a RADWIMPS szállítja."I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
Némileg kapcsolódik az animékhez:
LiSA - Egy újabb nagyszerű nap (Netflix dokumentumfilm)
Márciusban került bejelentésre, idáig kellett várni rá, de végre megjelent!
Magyar felirat is van."I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
válasz Sordoran #51002 üzenetére
És a móka nem ér véget, mivel az elmúlt napokban (Japánban) lemezes formában is megjelent koncertanyag is felkerült Netflixre:
LiSA – LiVE is Smile Always: Eve&Birth - A Birth a Nippon Budokanban
Több, mint 2 órás zenei koncert, szintén van magyar felirat.[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz Michell #51052 üzenetére
A Belle elérhető HBO Max-on is idehaza.
(Itt a magyar fordítás azért fényévekkel jobb, mint a hazai videómegosztókon.)A tavalyi SAO film nem volt rossz, bár több Asuna-t én is el tudtam volna képzelni. Meglepett, hogy a SAO legsemmilyenebb részéből (kevés karakter, kevés történeti szál, kevés cselekmény) ilyen tartalmas és látványos mozit tudtak készíteni. Nemsemmi mennyit fejlődött az animáció a 10 évvel ezelőtti sorozathoz képest. Nyilván ez a SAO legjobb része, nem a későbbi évadok, bár itt az eredeti sorozatban még nem sok minden történt - itt korrektül megoldották. Csupán 2 dolog zavart baromira:
Amikor Asuna bajban van Kirito azonnal a megsegítésére megy (még ismeretlenül is), már a "játék" elején. Erre utalás az anime sorozatban abszolút nem volt. Illetve a vége... amikor Asuna és Kirito kijönnek az első boss terméből. Emlékeim szerint a boss után Asuna és Kirito szétváltak és csak később találkoztak újra, de itt közösen folytatják tovább az útjukat. Nem értem miért kellett a régi jeleneteket teljesen megváltoztatni, bár nem ismerem a Progressive-t. Most került moziba a folytatás Japánban, gondolom hasonlóan viszi tovább a már elkezdett történetet.[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Japánban a mai naptól vetítik Makoto Shinkai új filmjét, a Suzume no Tojimari-t (すずめの戸締まり), be is futott az utolsó előzetes hozzá, néhány RADWIMPS dal kíséretében:
Kár, hogy a BD megjelenésre még rengeteget kell várni.
Az anime főcímdala is elérhető már!LiSA közben kiadta a Japán csapat (2022-es labdarúgó-világbajnokság) tiszteletére készített dalát!
Jövő héten jelenik meg a hatodik stúdióalbuma LANDER címmel, ami erősen hajaz az első (2013-ban kiadott) stúdióalbumára, a LANDSPACE-re.Hivatalos album verzió
THE FIRST TAKE verzió (stúdiómunkától mentes verzió)
Csakhogy érzékeltessem a hölgy tehetségét."I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
addikt
Az opening tracket Aimer szolgáltatja. Eddig sem volt gyenge ez a nőci, de amióta a SACRA Music leszerződött vele, jobbnál-jobb alkotásokba válogatják be.
A játék után kifejezetten várom ezt az animét!
[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
A legutóbbi Sword Art Online anime mozi (ez már a harmadik!) május 24-én fog megjelenni Japánban Blu-ray + DVD formátumban.
-
TBT
addikt
Áprilisban indul az új évad!
-
TBT
addikt
"Attack on Titan: Final Season Part 3 (Part 2) will air in fall 2023 (Somewhere between October-December)."
lol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest