- Mindent a StreamSharkról!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Máté94
addikt
válasz unclefucka #26785 üzenetére
"Megállítva..."
Kész, behaltam, 1080P van belőle? 10 rész után szerintem agyvérzést fogok kapni, hasonlóan, mint Excel Saga-tól.
(#26796) Mister_X: Cliffhanger? Úgy látszik lemaradtam, mert semmi világmegváltót nem éreztem benne. Semmi meglepetésre méltó nem volt benne. Előkészítették a folytatáshoz a sorozatot, nem?
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
[SPOILER]
Exceed Rank #1 - Old Deus ---> ezen mi nem az érthető? A tizenhat faj közül a legelső mágikus ereje és hatalma során. Amúgy van wiki is, bár az én szemem most elkerekedett, mert csöppet spoileres.
[/SPOILER][ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Máté94
addikt
De az a vége... mintha önmaga paródiája volna. Sablon-sablon után, rendesen elszúrták. A mangában abszólút nem így volt, ohh, és még magyaráztak is.
Buddy Complex-et ugyan nem láttam, de nem is tervezem, mert ahogy te is tapasztalod, Z-kategóriás.
Nem mintha nem néznék olyat, de ha már valami borítóról nem tetszik...[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Ilyen cliffhangert is ritkán látni animékben, ha az őszi szezonban nem indul a második évad, itt akasztás lesz.
@unclefucka: én is meg fogom nézni, az usák trailer meggyőzött
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
szumo
senior tag
válasz Máté94 #26793 üzenetére
Gokukoku no Brynhildr nekem bejön, bár a Buddy Complex meg olyan elcsépelt lett, pedig én kedvelem a mecha cuccokat. Bár most már megvárom, az időugrásos végkifejletet, hogy hogy keverednek ki belőle, mert nagyon gyorsan beleszalad egy időparadoxonos elméletek netovábbja.
Minden apró probléma kis türelemmel, megoldhatatlan gonddá fejleszthető!
-
bozont
veterán
válasz unclefucka #26785 üzenetére
Köszi, asszem erre én is rárepülök.
-
Máté94
addikt
Gokukoku no Brynhildr: 7/10 - kezdem megérteni, miért volt fennforgás az adaptálás körül.
Escha & Logy no Atelier: Tasogare no Sora no Renkinjutsushi: 6/10
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
No game no life
Király befejező rész volt, jöhet a folytatás. Remélem lesz 2. évad.
Live-Die-Respawn
-
Totheground
addikt
válasz Máté94 #26789 üzenetére
Még nincs, de ami késik...
Egyébként az az érdekes, hogy az Shocking Party rendesen volt animálva, míg 5 perccel később a Door of dreams meg volt tömve cgvel...
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
neko18
senior tag
Csak fura mert azért az első pár résznél tényleg szúrta az ember szemét
Más:
Végignéztem a Kimi no Iru Machi-t Ovástul, először az ovát.( a 2014-es ovát még nem)
Nekem nagyon tetszett, aki szereti a slice of lifeot, szerelmi, drámás animéket annak tetszeni fog.
Bár nem érte el nálam a 10 pontot, de a 9/10-et megérdemelte nálam.Aki látta a művet: Titeket is idegesített néha a főszereplők "imbolygása"? Nem tudom másképp elmagyarázni, picit olyan határozatlanok voltak
kdxsv
-
Máté94
addikt
válasz Totheground #26788 üzenetére
Nincs 3. évad? Gonoszok...
Nem szeretnék CGI-t kivetítőn bámulni... bár lehet, film miatt egyszer meganimálják a táncokat is.
-
Totheground
addikt
Új LoveLive movie bejelentve.
Szerintem ez helyszínen nézős lesz.
-
Máté94
addikt
válasz unclefucka #26786 üzenetére
Nekem a mintaszerű love-story okozta a "vesztét", illetve a tipikus mellékszereplők köre, akik alakították a történetet.
-
unclefucka
senior tag
-
unclefucka
senior tag
válasz bozont #26781 üzenetére
Ez annyira cuki
Ja, amúgy a Pani Poni Dash! animéből részlet. Kicsit hosszabban.
Angol nyelvű Trailer a kérdéses műről.
Hát ezen behaltam, na ezt muszáj lesz megnézni.Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
neko18
senior tag
válasz Máté94 #26780 üzenetére
Hála a jó égnek hogy bejelentették a Sidonia folytatását. Már kezdtem megijedni így a 11.rész után hogy kevés lesz az az egy rész ami még hátra van
Azt nem tudom eldönteni, hogy a grafika tényleg jobb lett és emberibbek a mozgások így a vége fele vagy már megszokta a szemem ezt a fajta CGI-t?
kdxsv
-
Totheground
addikt
Gokukoku 8
Ez a gyerek vagy impotens, vagy buddhát is lekörözi önuralomban...
-
bozont
veterán
Ez mi lehet? annyira ismerős, mintha már láttam volna, de nem tudom hová tenni.
-
Máté94
addikt
Ma csak így röviden.
Sidonia no Kishi: 8/10
Mekakucity Actors: 6/10
Soredemo Sekai wa Utsukushii: 7/10
[ Szerkesztve ]
-
Máté94
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Máté94
addikt
Gochuumon wa Usagi Desu ka?
Type: TV
Episodes: 12
Aired: Apr 10, 2014 to Jun 26, 2014
Producers: White Fox, Sentai Filmworks, NBCUniversal Entertainment
Genres: Comedy, Slice of Life
Duration: 23 min. per episode1-12. rész:
Ahogy már említettem, "cuki lányok, cuki dolgokat csinálnak". PONT. Nyilván nem érdemes párhuzamot keresni a beszélő nyúlban és a látszólag német nyelvterületen lévő kis kávézó között, de a cukiság faktor minden héten megadta a sorozat, mely melegséggel tölti el az embert, miközben nézi.
Verdikt: 7/10
12. rész: Chino x Cocoa
Blade & Soul
Episodes: 13
Aired: Apr 4, 2014 to Jun 27, 2014
Producers: Gonzo, Sentai Filmworks
Genres: Adventure, Fantasy, Martial Arts
Duration: 24 min. per episode1-13. rész:
Reklám. Rossz. Ne nézzétek meg. Rendkívül sablonos, már-már dühítő mértékben és sehova se tartunk igazából, és a vége is egy nagy badarság. Az OP/ED zeneisége amit értékelni lehet és ami felhúzza a mélyből, pedig nem szeretek alacsony pontszámokat osztogatni.
Verdikt: 5/10
[ Szerkesztve ]
-
Máté94
addikt
válasz Totheground #26776 üzenetére
Most nézem...
Nagy kár. -
Máté94
addikt
-
Máté94
addikt
válasz Totheground #26770 üzenetére
Az első csak kiegészítés lesz az első évadhoz, de a második már új részeket is fog tartalmazni.
Takao, igen, ő tiszta sor, de én nagyon kíváncsi vagyok a többiekre is. Yamato, Repulse, Zuikaku... de bárki megteszi.Jut eszembe, KanColle PV... még nem láttam egyet se.
[ Szerkesztve ]
-
Máté94
addikt
KITA, KITA, KITA KIIIIITTAAAA!!
'Aoki Hagane no Arpeggio: Ars Nova' filmek 2015-ben
Need MOAR I-401!
(#26768) orichalcos: Örülök, hogy nem voltam vele egyedül.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
-
Archanon
őstag
válasz Tirexi #26764 üzenetére
Igen, ezek emlékezetesek. Pont ezért olykor roppant UNALMAS a sorozat. 10 részig csak suhannak, 10 részig egymást analizálják.... LoL. Amúgy nagyon jó cucc.
De az Orochimaru vs. XXYY az igen, rendkívül emlékezetesen... gagyi.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Nova96
őstag
Haiyore! Nyaruko-san W
Második évad, ugyan az, bár néha kevesebbnek éreztem az elsőhöz képest, sok-sok visszatérő poén.,...ami idő után engem idegesített. A kapcsolat majdnem nullát haladt, a főszereplőnk csak akkor képes valami értelmesre ha már minden rosszra fordult és utána elfelejti, hogy milyen volt yaaay.
Sok-sok utalás más animére, egyszer nézhető darab még mindig.
Minimálisan jobb mint az áltag ecchi. -
Tirexi
addikt
Azért itt is bejött az ami Dragon Ball-ba.
(spoiler veszély)
Orochimaru-ból már 3 rész óta próbálja meg Hokage bácsi kitépni a lelkét.
Ott állnak egymással szemben mint két lebénult Ninnya. -
oriic
HÁZIGAZDA
Seikoku no Dragonar
Egynek elment. Ecchi sorozat.
Live-Die-Respawn
-
Totheground
addikt
Én tegnap kezdtem el és egyből ledaráltam 4 részt. Szoval nem rossz.
-
Tirexi
addikt
Erről vélemény? Gokukoku no Brynhildr
Érdemes megnézni? -
Máté94
addikt
Psycho-Pass és talán Another voltak, amik annyira képesek voltak fenntartani az érdeklődésemet, hogy hetente tűkön üljek, mi lesz a vége. Nálam ez így nincs meg minden sorozatnál, főleg nem ennél. Elég "meh" befejezése volt nekem, de majd rám cáfolsz... remélem.
Nekem van pár dobottam, azok inkább túlságosan is bugyuta ecchi-k voltak, a legtöbbel inkább elcsúsztam időben és már nem akartam pótolni.
-
Máté94
addikt
Hitsugi no Chaika
Aired: Apr 10, 2014 to Jun 26, 2014
Producers: Bones, Kadokawa Shoten, flying DOG
Genres: Action, Adventure, Comedy, Fantasy, Romance, Shounen
Duration: 24 min. per episode1. szezon (1-12. rész):
Meglepetésként ért, nem számítottam rá, hogy fenn tudja tartani az érdeklődésemet, így hétről-hétre. Időben kiderült, hogy two-cour, tehát nem kell aggódni, ha lassú a történetvezetés, mert lesz folytatás októberben. Idáig amolyan felvezetés az egész, csak kaptuk az információkat, viszont magyarázat kevés volt.
Az járműiparból lopott márkanév vezetéknevek pedig csak hab a tortán a sorozatban.Addig is...
Verdikt: 8/10
-
Máté94
addikt
No Game No Life
Aired: Apr 9, 2014 to Jun 25, 2014
Producers: Madhouse, Media Factory, Sentai Filmworks
Genres: Adventure, Comedy, Ecchi, Fantasy, Supernatural
Duration: 23 min. per episode1-12. rész:
Egy szóval: fergeteges! Már az első rész kezdetétől fogva magával ragadó főszereplő páros, és az ezután következő mellékszereplők is mind-mind, egyaránt kedvelhet karakterek. Kiváló OP/ED, remek animáció és rengeteg szín keveredése, használata. Aláfestők a harcoknál remekül megdobták a hangulatot, Sora és Shiro eszmefuttatásai és előrelátásuk már-már Isteni-erőket fölöznek.
Steph!, Jibril!, Kurami!, Fil!, Shiro! ♥♥♥♥
2. évad biztosra vehető, mert JÖN!
Verdikt: 10/10
-
Máté94
addikt
válasz Totheground #26747 üzenetére
Én nem vagyok perverz...
-
Máté94
addikt
válasz Totheground #26745 üzenetére
Iie, mármint, hogy mire gondoltál, amikor megláttad.
-
Máté94
addikt
válasz Totheground #26743 üzenetére
Haahaa...
-
Archanon
őstag
válasz Crystalheart #26712 üzenetére
Ja, jó... mindegy, Ghibli.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
Máté94
addikt
[ Szerkesztve ]
-
Máté94
addikt
válasz Totheground #26739 üzenetére
Most mondanám, hogy emeljük a tétet és legyen egy 24/6 részes sorozat, és mindjárt a duplája... ÚRISTEN!
Ha már ilyen kellene, egy Psycho-Pass-nak örülnék. Első és második évad + film... ez egy vagyon.Hooo... kíváncsi vagyok milyen a fansub-hoz képest. Esetleg onnan másolták e a nagy részét?
-
Máté94
addikt
válasz Totheground #26733 üzenetére
Ígérem, egyszer megrendelek egy egész sorozatot Blu-ray-en, de addig is készítem magam lelkileg és pénzügyileg, mert 40-60e Ft-ot fizetni egy teljes 12/3 részes sorozatért, amit meg se tudok nézni igazán...
Bár az igazi otaku nem nézi meg, hanem befóliázza és a kollekció tagjaként őrzi.
Sakura Trick - Vol. 1. - ¥ 5,194 = 11.440 Ft
Love Live! Season 2 - Vol. 1. ¥ 3,596 = 7.920 Ft[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Mennyibe kerül darabja?
-
Máté94
addikt
válasz Totheground #26728 üzenetére
Mamma Mia!
Jön a 3-4. évad...
(#26730) Mister_X: Nem csak a Monogatari-k, mindegyik sorozatnál így csinálják. Nekik is meg kell élniük valamiből.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Kis update: a fenti az 4 napos eladás volt. A "teljes" first week 82k+.
LoveLive stronk.
(sic)
-
Mister_X
nagyúr
Ekkora pazarlást... sírok
-
Mister_X
nagyúr
válasz Totheground #26731 üzenetére
Neszivass, hogy most komolyan rápréselnek öt epizódot egy BD-re
-
Mister_X
nagyúr
Komolyan így feldarabolva vannak a monogatarik?
-
Nova96
őstag
Ez csak elírás.
-
Totheground
addikt
Ez még durvább lett, mint vártam.
Spring 2014 Anime First Volume Sales Update
77,747 - Love Live Second Season
7,329 - Knights of Sidonia
6,594 - Gochuumon wa Usagi Desu ka
3,512 - Isshuukan Friends
3,322 - Puchim@sViszonyításként
77,793 ラブライブ! 2 v1
--
*1位 72,207 Bakemonogatari Tsubasa Cat 1
*2位 70,468 Bakemonogatari Nadeko Snake
*3位 66,121 Bakemonogatari Tsubasa Cat 2
*4位 63,289 Madoka v2
*5位 63,170 Gundam SEED DESTINY v13
*6位 62,041 Madoka v1
*7位 60.368 Madoka v3
*8位 60,189 Madoka v6
*9位 60,095 Madoka v4
10位 59,926 Bakemonogatari Suruga MonkeyTokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mekakucity Actors
Háttő izé, érdekesnek tűnik első rész alapján, kicsit talán a Bakemonogatari-ra emlékeztet.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Máté94
addikt
Mangaka-san to Assistant-san to The Animation
Aired: Apr 8, 2014 to Jun 24, 2014
Producers: Lantis, Zexcs, Magic Capsule, Sentai Filmworks
Genres: Comedy, Ecchi, Harem, Slice of Life, Seinen
Duration: 13 min. per episode1-12. rész:
Rendkívül... szókimondó. [értsd: perverz ] Olyan poénok, amik igen magas határokat súrolnak, és még ha kezdetben nem is kedveljük a karakterek, egy idő után hozzászokunk és képessé válunk nevetni az ilyen... és efféle poénokon. Amolyan SYD-szerű, de mégis könnyed kikapcsolódás, fél részek és szerintem gyorsan eltelnek.
Verdikt: 8/10
[ Szerkesztve ]
-
Crystalheart
őstag
válasz Mister_X #26723 üzenetére
Mint mondottam, nem Miyazaki.
Különben elfogadom a véleményedet, természetesen. Csak annyit mondok, hogy Kassák híres verse, "A ló meghal, a madarak kirepülnek" című mű egyedülállóan nagyszerű, zseniális, annak ellenére, hogy kaotikus, elvont, avantgárd, és kifejezetten utálom. Az egyéni vélemény mindig az objektív szempontok után következik.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Crystalheart #26712 üzenetére
Lehet benne akármennyi szimbólum, utalás, kultúrális jelentés meg lehet a világ legjobb pacifista műve ha engem nem érintett meg, ezáltal az én szememben nem lesz kiemelkedő. Nem rossz, de nálam nem érte el a kiváló kategóriát. Még egyszer nem nézném meg, de más Miyazaki művekre nyitott vagyok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nobunaga the Fool
2. rész után.
Caesar, Jean Darc, Leonardo Da Vinci, Burut... Érdekes egy sorozat lesz ez úgy érzem.
Live-Die-Respawn
-
Máté94
addikt
válasz Totheground #26716 üzenetére
Almában nincs, derossz...
-
Máté94
addikt
Nobunaga the Fool
Episodes: 24
Status: Finished Airing
Aired: Jan 6, 2014 to Jun 23, 2014
Producers: Satelight, Lantis, Media Factory, Sentai Filmworks
Genres: Action, Mecha, Sci-Fi
Duration: 24 min. per episode1-24. rész:
Igen "fool" az, ki ezt végignézi és le tudja szűrni a mondanivalóját... én csak nevetek. Nagyon nem érte meg, egyszerűen hatalmas katyvasz. Vannak itt Tartott-kártyák, középkori történelmi személyiségek, Bibliai utalások, magasroptű beszélgetések, önfeláldozás, bajtársiasság, politika... és mechák.
Verdikt:5/10
-
oriic
HÁZIGAZDA
No Game No Life - 11.rész
Wow.
Live-Die-Respawn
-
Máté94
addikt
válasz unclefucka #26714 üzenetére
-
unclefucka
senior tag
válasz Máté94 #26702 üzenetére
Az okostelefonokba, amennyire én tudom már nem raknak infrát és távirányítóként Wi-Fi Direct kapcsolaton lehet távirányítóként használni, vagy valami ilyesmi, de biztos, hogy nem infrán.
Még a Symbian korszakban volt divat, hogy a telefonok infráját lehetett ilyen célra használni.Szerk.: Létezik olyan -külső- Infra eszköz, melyet párosítva az okostelóval lehet általános távirányítóként használni azt. De alapvetően IP alapon lehet az arra felkészített eszközt vezérelni.
[ Szerkesztve ]
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
unclefucka
senior tag
válasz Mister_X #26698 üzenetére
Jedierős telók?
Nem Bluetooth -on tolták egymásnak a számot?
Amúgy én anno sokat foglalkoztam Infraportokkal és szerintem ekkora távolságot simán átlőttek.Szerk: Tényleg Infrán nyomták.
[ Szerkesztve ]
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Crystalheart
őstag
válasz Archanon #26701 üzenetére
Minden Miyazaki-mű Ghibli (amennyire tudom), de nem minden Ghibli-mű Miyazaki.
Takahata Isao (a Ghibli egyik társalapítója) a rendezője és forgatókönyvírója, az eredeti mű írója pedig Nosaka Akijuki.
Mister_X: Itt egy elemzés, érdemes elolvasni, és megláthatjuk, valójából mennyi szimbólum, utalás és kulturális jelentés rejlik a filmben. És nem csak olyan tessék-lássék-kamu szimbólumok, mint az Evangelionban, hanem amelyek miatt mégis a világ egyik legjobb pacifista művévé válik, lekörözve ezzel a legtöbb élőszereplős filmet is. Továbbra sem kell, hogy tetsszen, de a tényeket kár és hiba tagadni vagy félreértelmezni.
-
Mister_X
nagyúr
válasz bandiras2 #26710 üzenetére
Nekem a Hotaru no Haka teljesen jellegtelen volt, számomra semmi extra/megrökönyödtető nem volt benne azon kívül, hogy az usákok minden egyes japán városra gyújtóbombákat dobálgattak napi rendszerességgel.
-
bandiras2
senior tag
válasz Archanon #26701 üzenetére
A szentjánosbogaraktól tartok. Még nem mertem nekiállni. Most a legfrissebb, az utolsó mesterműve került sorra a Kaze Tachinu- Wind raises.
Nagyon régen vártam már hogy elérhető legyen. Én ezért pénzt akartam kiadni, hogy moziban láthassam, de ha a helyi filmforgalmazónak nem kell a pénzem, akkor torrentéka.A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Máté94
addikt
válasz Totheground #26708 üzenetére
Van most terítéken minden: Love Live!, Non Non Biyori, White Album 2... és még Nichijou is van jó régről.
A gond az, hogy ezek eddig a desktop-on foglaltak helyet és nem a notebook-on.
BD1080P, tehát nem kevés és WiFi-n jönnek át a routertől... szerinted? -
Totheground
addikt
válasz Máté94 #26707 üzenetére
Be bizony.
A LL tipikusan az a sorozat, ahol az elso par reszen at kell esni, utana mar sokkal jobb lesz, a vegen meg egyszeruen nagyon kiraly.
Ezen a heten lesznek eladasi szamok, kivancsi vagyok. Az tuti, hogy a sesonban mindent nagyon brutélisan le fog mosni. Meg valszeg az elozo seasonban is.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Na, most reggel meló elött meg megneztem a LL S2 utolso elotti reszet. Ez a season meg kiralyabb, mint az elozo volt. Egyszeruen remek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
-
Archanon
őstag
válasz bandiras2 #26700 üzenetére
Hát azt ugyan nem írtad le, hogy melyik mesterműről volt szó, tudtommal pedig van pár. Nálam egyelőre a Hotaru no Haka ütött a leginkább, az újakat még nem igazán láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali médialejátszót?
- BestBuy ruhás topik
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook