Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Felvételi feladatsor jogi egyetemek számára
- Milyen mosógépet vegyek?
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tengen Toppa Gurren Lagann
27 rész.
!!!SPOILERT TARTALMAZHAT!!!
Több hónapnyi huzavona után végre sikerült megnéznem ezt a sorozatot is. Alapjaiban nem túl sokat tudtam a cuccról, legfőképp csak annyit hogy vígjáték és hogy mecha sorozat, ami plusz pont volt, lévén köztudott imádom a modern mecha sorozatokat. (gundam, macross széria rulz)
Amikor elkezdtem nézni az animét, legelőször azt vettem észre, hogy eléggé érdekes a "rajzstílusa" és kellett jó pár rész míg megszoktam ezt a kinézetet.Miről is szól a sorozat? Alapjaiban: vannak az emberek akik föld alatt élnek, amikor is "két főhősünk"-nek úgy alakul a sorsa, hogy a felszínre kerülnek, ahol nem minden móka és kacagás. Mármint hőseinknek. Én mint néző a kezdeti részeken nagyon jól szórakoztam, szinte nem volt olyan epizód, hogy nem röhögtem volna fel hangosan egy-egy helyzeten. Ehhez persze hozzátesz sokat a lények és robotok kissé groteszk ábrázolása, de mint mondtam nekem ez az elején kicsit furcsa volt, de aztán végül túltettem magam az egészen és élveztem a sorozatot. (bár volt egy két dolog aminél csak néztem, hogy egyáltalán meglépték az alkotók. Pl: Kamina.)
Maga az egész anime szerintem eléggé epikus skálájú. Apró dologgal indít, de a végére olyan "hatalmas" dolgok következnek be, hogy az ember tényleg csak kapkod jobbra-balra. A vége felé nálam például folyamatosan az jött elő, hogy "naneeztnemhiszemer" meg "amindenit". Plusz mint mecha rajongó, nálam új értelmet nyert az "óriásrobot" kifejezés az utolsó részek után.
Szóval összeségében rohadt jó szórakozás volt ez a 27 rész, amihez hozzájárult az egyedi látvány, a király zenék, a "lol"-faktor, meg fanservice is. Egyértelműen tökéletes szórakozás volt a részemről.
Egy szónak is száz a vége, én ajánlom bárkinek megnézésre, főleg hogy van belőle BD kiadás is. A robotos téma ne riasszon el senkit, csak nézzétek meg és élvezzétek.
Értékelés: 10/10
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Horgász topik
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen hangkártyát vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.