- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Rekviem egy korszakhoz
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hintalow
senior tag
Én az elején próbálkoztam mindkettővel, de maradt az anidb, a mal nekem kicsit "komolytalan" megjelenésében, átláthatóságban.
Más: Kezdem a Zero's Familiar 4-ik évadját, remélem kicsit jobb lessz mint a 3-ik évad. Szó se róla szerethető az is önálló alkotásként, de akkorát esik a színvonal benne az 1-2-höz képest, hogy bázisugrani lehetne a széléről.
Ami fanservice kimaradt az előző évadokból, azt mind idepakolták
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Nova96
őstag
válasz Crystalheart #23797 üzenetére
MALgraph talán.
-
Nova96
őstag
válasz Crystalheart #23795 üzenetére
De, van valami grafikonja, csak nem a MAL-on belül, hanem egy oldal ami MAL-hoz tartozik. Na az kéne.
-
Nova96
őstag
válasz Totheground #23792 üzenetére
Úgy az egésszel bajom van, ilyen még nem fordult elő.
unclefucka
Anime-planet. szvsz, lista vezetésbe az a legjobb....ami nekem hiányzik, ero tartalmak vezetése és a MAL relation graph-ja...de ez a kettő lenne tökéletes lenne. -
Crystalheart
őstag
válasz unclefucka #23789 üzenetére
Igazából nem kellene sok, vagy a MAL-nak kellene egy relation graph, vagy az AniDB-nek egy updater...
-
Totheground
addikt
válasz Nova96 #23791 üzenetére
Hol van itt prbléma?
http://youtu.be/amkFb5K4je4Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
neko18
senior tag
válasz Nova96 #23786 üzenetére
Szerintem a CGI szebb, ha egy olyan ember keze alkotja aki igényes és nem csak gyorsan összecsapja
Pl az újabb Ghost in the Shellek, Freedom, Final Fantasy mind CGI. Sorolhatnám végtelenségig, az animék nagyon sok hányada már számítógépes tervezéssel keszül
Természetesen a hagyományosnak is megvan a maga varázsa, sőt sokkal művészibb, de ha szép grafikáról 720p feletti minőségről kell beszélni akkor egyértelműen CGIkdxsv
-
unclefucka
senior tag
Gomen-gomen, egy kissé túloztam.
Inkább azt akartam írni, hogy többen a MAL-t preferálják.
Semmiképpen nem akarok kirobbantani egy AniDB vs. MAL háborút.Igazából jó lenne egy "ultimate" oldal, ahol minden klappol.
Ha sikerülne egybe gyúrni ezeket: AniDB+MAL+AA akkor az eredményezne valami egészen tutit.
Mindegyikben van jó és rossz, jó lenne kikötni egynél, de nem megy.Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Nova96
őstag
válasz Máté94 #23787 üzenetére
De, volt olyan amikor jó volt...de az esetek nagy részébe inkább rossznak mondanám.
Ez a Strike the Blood jól megviccelt, biztosra mondtam volna, hogy az OP-t ugyan az csinálta mint a H.O.T.D-nak, de nem + Natsukira-chan-ra is azt hittem ugyan az a szinkronhangja mint Victorique-nak...és elég sok ilyen "átverés" van.
-
Nova96
őstag
válasz Totheground #23785 üzenetére
Én elkezdtem képeket menteni, hogy linkelek-> ez mi...de annyit találtam, hogy feladtam.
Én úgy tudtam nem vagyok érzékeny a CGI-re, de ez hányadék. -
Nova96
őstag
Utálok duplázni, de Arpeggio of Blue Steel dobtam, ez a CGI.....
Hányok tőle, remélem BD-be javítanak rajta. -
Nova96
őstag
Strike the Blood
1-9://, Hárem miért kell bele, mindenbe?! Minden rendbe van, de ez. -1 pont.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz unclefucka #23779 üzenetére
BTW, miért utálja mindenki az AniDB-t? Az egyik legjobb animés oldal.
Live-Die-Respawn
-
Nova96
őstag
válasz unclefucka #23779 üzenetére
Ezer hála.
-
Ijk
nagyúr
Little Busters Refrain-t nézte valaki?
Elég drámai fordulatot vett az első évadoz képest./人◕ ‿‿ ◕人\
-
unclefucka
senior tag
válasz Nova96 #23778 üzenetére
De van ilyen.
Hiába utálja mindenki az AniDB -t, ott pontosan ilyen dolgokat lehet megtalálni.
A Magi ED2-jét, a "The Bravery" -t -ugyebár a Supercell nyomja.
Ha megnyitja az ember a szám oldalát és ott kiválasztja Staff fület, ott megvan az előadó, ha az ember rákattint, akkor máris előjön, hogy miket csinált a banda: a fülecskék itt is magukért beszélnek.
Jó böngészést.Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Nova96
őstag
válasz Mister_X #23777 üzenetére
Más:
Tud valaki segíteni abban, hogy egyadott animének az OP/ED ki énekli? Nem egy anime érdekel, hanem, hogy kell ránézek mert néha feltűnik, hogy ismerős a hang, de nem tudom melyik animéből és jó lenne egy oldal ahol össze van szedve ez pl. Magi ED2(Supercell) rámegyek az embere/bandára és ott az összes anime amibe dolgoztak. Vagy nincs ilyen? -
Nova96
őstag
Így év végére jó lett a gépem és bele kezdtem a Strike the Blood-ba, és igazam volt..nagyrészt ugyan az mint a Campione csak más a neve a dolgoknak. + nincs giga hárem, eddig. Megéri megnézni, igaz még a fele hátra van.
A többi meg jön lefele. Clannad After. -
oriic
HÁZIGAZDA
Valvrave The Liberator Season 2
SPOILERES LEHET
Végre eljött a két utolsó rész is feliratosan, így tegnap este befejeztem ezt a sorozatot is. Akik látták az első évadot tudják miről is van szó, pontosan ott veszi fel a szálat az új évad, ahol a korábbi befejeződött. Jior és Dorsia között továbbra is ott vesztegelnek a modul diákjai és a Valvrave pilóták. Nagyobb szerepet kapnak itt a mellkszereplők is, illetve nagyjából magyarázatot kapunk a Valvrave mechák létezésének okára is.
A vége kifejezetten tetszett, nem egy nyálas happy end, bár való igaz várható volt a végkifejlet. A sorozat második felében szinte csak úgy hullanak a szereplők, és kicsivel több drámát is kapunk. ( az iskolai mészárlás egyeseknek sok lehetett már.
A főszereplő nem volt annyira útálatos karakter mint pár másik robotos animében, de nem is volt egy észlény. A legjobb karakter szerintem még mindig L-Elf volt, a maga profizmusával és sebezhetőségével együtt.
Az évad utolsó pár része talán kicsit túl sűrű volt, de én ezt megbocsájtom neki, mert szinte az összes részt élvezettel néztem végig. 3. évad nem jön elvileg már, esetleg a pár megválaszolatlan kérdést egy vagy két OVA-ban talán lezárják majd, de erről nincs infónk egyelőre.
Kap a sorozat tőlem egy 8/10-et. Megérdemli.
Live-Die-Respawn
-
veterán
Rég jártam erre, habár ez már elég ismert, azért eszembe jutottatok róla, ki ne maradjatok a jóból
Everybody lies.
-
bandiras2
senior tag
válasz flex awesome #23770 üzenetére
[Itt nézz körbe, itt NAGYON sok minden fent van, de csak angolul.]
Más: Véget ért a Monogatari Ráadásul a heti Uccu Kyoudai adagom is késik, Mr Hibitt végre feliratkozott újratesztelésre hogy visszatérjen aktív szolgálatba. Yeeey! Valaminek neki kéne már állni megint. Asszem nemsokára beizzítom a Clannad + AS én is.
Szerk:
[MÁJUSIG KÉSIK AZ UNIKORNIS???????]
[FAAAAAAAAAKKK!!!!!!!][ Szerkesztve ]
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz flex awesome #23768 üzenetére
Mármint online szeretnéd megnézni, vagy azt hogy van-e az animéhez ova?
(#23770) flex awesome
Külföldi oldalakat nem nagyon ismerek, de a kollega által fentebb említett oldalon biztos vannak ova-k is. BTW, nem nagyon értem miért jók ezek az online filmnéző oldalak. Az adatmennyiség ugyanúgy meglesz, mintha letöltenéd.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
flex awesome
csendes tag
Valaki tudna egy olyan oldalt küldeni ahol Anime-nek az OVA-t nézhetem meg? ( ha létezik ilyen oldal )
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz unclefucka #23756 üzenetére
ja igen
a 6.-at. -
stratova
veterán
válasz kristof123 #23764 üzenetére
Pedig nem olyan nagy falat az. Viszont szerintem elég jó darab.
-
kristof123
őstag
Chobits:
Már 2x droppoltam, de most megint megpróbálkoztam vele. Kíváncsi vagyok meddig bírom. (: -
Mister_X
nagyúr
válasz Nova96 #23760 üzenetére
Én már csak azokat nézem meg magyar felirattal, amiket korábban úgy spájzoltam be, amúgy mindent online nézek (elég jó minőségben), angolul. Annyira azért tudok, hogy még a The Legend of Korra-t is megértettem angol szinkronnal, felirat meg magasabb szinten van
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na mint múltkor említettem, Bleach start lesz ma este.
Van ugye a 856787 részes sorozat, meg a filmek. Van valami nézési sorrend, vagy sorozat után elég ha meglesem a filmeket?
Live-Die-Respawn
-
Nova96
őstag
Kint a Chuunibyou 2 és Seitokai Yakuindomo 2 promo
Chuunibyou-t jobban várom.Más:ma utáltam meg a magyar fordítást...van két szezonos darab amit nézni akartam:
Machine Doll , Outbreak de egyiket se viszi egy értelmesnek való csapat se...persze a Freet..
Lehet össze kéne magam kapni, és angol felirattal nézni.oric
Filmek side storyk, szóval ha csak nincs jobb dolgod akkor nézd. Annyi, hogy kb. minden évbe készült a film és időrendbe azok oda tartoznak, de történet szempontjából nem érdemes megnézni.[ Szerkesztve ]
-
Nova96
őstag
-
Mister_X
nagyúr
válasz neko18 #23748 üzenetére
Nem fogsz tudni Én azóta letoltam pár szívmelengető meg vicces darabot (mind Slice of Life volt)(plusz BTOOOM!), de még mindig erős utóhatása van. Közben arra nehéz volt magam rávennem, hohy tartsak szünetet, mert ez még keményebb lesz, nem hogy "csatornát váltani".
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
unclefucka
senior tag
válasz #25954560 #23755 üzenetére
Szuper!
De egészen pontosan melyik Naruto Shippuuden filmet nézted meg?
Mert van belőle 6...A közízlésnek pedig tökéletesen megfelel
A Death Note is.[ Szerkesztve ]
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
törölt tag
megneztem a naruto shippuden movie-t. egesz jo volt nemtom mennyire felel meg a kozizlesnek, en jol szorakoztam.
most jon a death note. attol kicsit tartok h elvetemultebbnek kene hozza lenni -
-
Máté94
addikt
válasz Totheground #23750 üzenetére
Én is csak átlapotam, de kb. Kirishima/Haruna harcig + talán addig, amíg Takao elmegy Iwo-To-ba, addig az még a manga, és utána anime-original az egész. De Makie-n is sokat változtattak...
-
Nova96
őstag
válasz neko18 #23748 üzenetére
Más:
ezért mit fogok kapni.
Szóval eddig is figyeltem a Arpeggio of blue steel mivel Yuri viszi fordítását és én még rossz művet nem láttam azok közül amit fordított....eddig is akartam nézni, de őszintén azt se tudom mit várjak tőle, valaki írni róla valamit?
Szerk: komoly, fél komoly, ecchi komédia? Igaz a legjobb tsundere karakter felkeltette az érdeklődésemet.És még egy kérdés, ma néztem meg a Cloud Atlas-t van ehhez hasonló anime? Mert én nem tudok róla és valami hasonló jó lenne, mert nem szeretek újra nézni valamit egymás után,de az elég nagyot alkottak benne.
Egyébként aki nem látta nézze meg.[ Szerkesztve ]
-
Máté94
addikt
válasz Totheground #23745 üzenetére
Hát.... ha követte volna a mangát...
Amúgy nekem kedvenc lett, csak látva, hogy ebből is lehetett volna akár 24-26 részes sorozat is...
-
bozont
veterán
válasz Totheground #23745 üzenetére
Igen, meglepően jól sikerült, nem számítottam rá (bár a CGI az végig szúrta szemem). Pozitív csalódás lett.
Nem úgy mint a Kyoukai no Kanata, ott minden a helyén volt egészen az utolsó részig, ott jól taccsra vágták az egészet.
-
Totheground
addikt
Tok jó volt az arpeggio of blue steel.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Mister_X
nagyúr
válasz kristof123 #23738 üzenetére
Azt én is látom, csak rohadtul nincs így lezárva, második évadra meg kevés lenne a sztori a jelenlegi állás szerint.
Addig is belekezdtem a Hanasaku Iroha-ba. Gyönyörű
-
Nova96
őstag
válasz Mister_X #23737 üzenetére
12 részes.
Más: Attack on Titan
myanimelist 12. hely
anime_planet 7. hely
anidb na itt nem láttam a top 20-ba.
Őszintén szólva ki vagyok akadva, vártam, hogy majd lejjebb megy ez a helyezés, de...ez mi a f>*z?!
Az emberek hülyék....komolyan. Eddig is tudtam, de ez is megerősít ebben a gondolatban.[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
BTOOOM! 12 részes? Hiányzik a tizenharmadik
-
Nova96
őstag
válasz neko18 #23735 üzenetére
Még ilyen hülyeséget. 2. évaddal kezdeni.
Kanonból 2006-st kezd, a 2002-s rövidebb és rosszabb, én nem láttam, de ezt mondták az okosak.Szerk:így érdemes nézni
Air->Kanon 2006->Clannad->Clannad After
Mivel ezek ugyan azokat az elemeket használja és érdemes egy jó vagy kezdeni ami egyre jobb, de nem érdemes 1 hónap vagy 2 hónapom belül mindent letolni lásd Mister_X letolta és bánja is. Mivel ennek ülepedni kell.[ Szerkesztve ]
-
neko18
senior tag
Jogos a tockos
Akkor ha a toradorát befejeztem akkor elkezdem valamelyiket. A kanonból melyiket? Van egy 2002es is és 2006os is és mind2 Kanon névre hallgat 2006-osnak sokkal szebb a grafikájakdxsv
-
Nova96
őstag
válasz neko18 #23732 üzenetére
Pedig ecchi kategóriába az elmúlt időkből ez egy nagyon jó darab.
És ez nem abszurd, van ennél durvább dolgok:
Energiát/életerőt kell szívni mellből stb..Tőlem is kijár egy tockos ha Clannad előtte nem volt meg és egyből az afterral kezdesz + még egy azért ha előtte az air, kanon nem volt meg.
-
neko18
senior tag
válasz flex awesome #23724 üzenetére
Jó kis anime, nekem is nagyon tetszett, valahogy egyedi volt a maga módján
Date a Liveba belekezdtem, nem rossz de nekem olyan erőltetett volt vagy nem is tudom. Ez olyan abszurd a történet hogy muszáj randiznia mindenkivel
Mister_X: Egyszer már belekezdtem az első 2 részbe, de picit felkészítem magam aztán meglátjuk mi sül ki belőle Bár nekem az Elfen Lied volt mai napig az egyik legjobb anime. Az elsők között láttam és valahogy nehéz felülmúlni ilyen jó történetet De még van annyi anime amit meg kell néznem, hogy nem tudom mit nézzek előbb
kdxsv
-
Mister_X
nagyúr
válasz neko18 #23723 üzenetére
Clannad: After Storyt meg ne nézd, mert többször is (pláne a kétharmadától) beléd rúg, kifacsar, szemen köp, aztán ott hagy a sarokban bőgni. Aztán adsz rá egy 10/10-et.
-
Nova96
őstag
Date a Live OVA (13)
és ezzel ki is fejeztem, magam. Most két szereplő volt a középpontba, de hozták a formájukat, ha nem jobb volt. Akinek tetszett a sorozat kötelező.Infinite Stratos 6-8
Ha nem lenne Laura és Char + az új yandere elég valószínű, hogy dobnám egyenlőre végig nézem, de csalódás még mindig.éés... K-ON Movie
Miért lett vége, ez tipikusan az a anime amit bármeddig végig néznék...a karakterinek most Londonba jártak és hozták a formájukat. Nagyon hiányozni fog ez a anime, még párszor végig fogom nézni amint lesz időm.
És a grafika. átrajzolások, de közelíti néha Shinkai műveit...ismétlem közelíti ami nagy szó, mivel én imádom Shinkai darabjait. És persze a végére kaptunk egy nagyon jó K-ON-s videót, amiket imádok. Aki nem érteni az OP/ED-nél csináltak ilyen videókat.
Remélem egyszer jön egy movie azzal, hogy Azu-nyan elballag és kapunk egy másfél órát róla.
De, egyenlőre elég nagy űr hagytak, pedig még nem is dráma volt.orichalcos
Gondolom, ott folytatják ahol az első részbe elkezdték nagy csata, vére menő harc maaajd valaki megsérül, bepipul Orimura leütik/ leüti és lesz +1 hárem tag. Ha nem, akkor 1 fokkal jobb befejezés.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz flex awesome #23724 üzenetére
Van egy special meg egy OVA is hozzá, azokat is nézd meg. BTW, szerintem is jó volt, nekem is tetszett.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
flex awesome
csendes tag
Most néztem meg az ao no exorcist, néven futó animét nagyon sajnálom hogy vége lett, nekem nagyon tetszett nagyon rá függős anime.
Nálam 10/10
Ajánlom mindenkinek aki még nem látta.[ Szerkesztve ]
-
neko18
senior tag
Végignéztem a Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai. névre hallgató animét.
Aki szereti a drámát annak erősen ajánlott Igazi szívbemarkoló, átérzős dráma szerintem. A vége felé sokszor elérzékenyül az ember ezért érdemes végig nézni, de az eleje is jó
Nálam 9/10 a mű
Persze nem egy Elfen Lied ami szinte belehasított a mellkasomba, megfogta a szívem és forgatva tépte ki
[ Szerkesztve ]
kdxsv
-
oriic
HÁZIGAZDA
Log Horizon 11-12
Lassan történhetne már valami, de még mindig tetszik a sorozat.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Nova96
őstag
válasz neko18 #23711 üzenetére
Oké, szerencsére még vannak ilyen emberek.
Fejpánt...hát nekem inkább tűnik egy résnek, de mind1 akkor fejpánt
Szóval a jobbról süt a nap, akkor nem lehet az árnyék teljesen mögötte valamelyik irányba kéne lennie, itt leginkább balra.
A leégés annyira nem sikerült szerintem, inkább egy piros csík és szerintem fogad meg a többiek tanácsát jókat mondtak.Más: 2013s-best-worst-anime-series olvasom, erre a végén
A- Amazing..... G- Guilty Crown
Itt felröhögtem. -
bandiras2
senior tag
Másik video: Itt[ Heaven's Feel] címmel lett közzétéve, majd ,meglátjuk mi lesz belőle. Mikor kerül már adásba???
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
unclefucka
senior tag
válasz neko18 #23711 üzenetére
Akkor már én is írok egy apró kritikát a képekkel kapcsolatban.
Ne ess az "eternal blush" hibájába! Csak akkor legyen szégyenlős a leányzó, ha tényleg indokolt, nem kell erőltetni.
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Mister_X
nagyúr
Befejeztem a Katanagatarit. Az utolsó rész nagyon el lett rontva.
Innentől hatalmas spoiler
A 11. rész végén ugye Emonzaemon lelőtte Togamét és akkor ugye Shichika harci üvöltése hallattán azt reméltem, hogy a tizenkettedik részben lesz egy epikus csata kettejük között, széttépi Emonzaemont, majd utána intézi el a sógunátust. Erre mi lett? Negyed óra lelkizés, majd utána szépen, rezignáltan széttört minden kardot, megküzdött zárt térben Emonzaemonnal (pff), majd megölte a sógunt. És az a baj, hogy mindezt olyan hirtelen, sőt, nem is igazán várható jellemváltozás után tette meg, ami elcseszte az egész hangulatot. Amikor a nővérével harcolt, az sokkal jobb volt. Meg ugye amikor szépen átugrották a Sabi Hakuhei-el való harcot, az is epikusabb volt az elmesélés alapján. Itt Shichika szimplán bekapcsolt "tökéletes kard" üzemmódba, kifilézett mindenkit (a Seitou Hakari viselőjét a toronyban lehet nem), Emonzaemon ellen beszedett harminc halálos sérülést (most komolyan, átmegy rajta húsz golyó és még utána elkezd tényleg harcolni?) és... és a vége is furcsa lett így. Na mindegy. Azért jó volt.
-
Mister_X
nagyúr
válasz neko18 #23706 üzenetére
Kissé túlságosan is elüt a karakter az egyszerűségével a háttérhez képest. A nyakán van árnyék, az alapján be tudod lőni a nap pozícióját és az alapján árnyalatokat bevinni a hajba - azaz csak világos sívot belevinni, a fejének a nappal ellentétes oldalán meg árnyékolni a hajat. Az árnyékolás inkább kérdőjeles.
A póló is elüthetne a hajszíntől, túl homogén így. Sőt, eléggé valószínűtlen, hogy egy lány a hajszínével megegyező ruhát vegyen fel (kivéve ha fekete a haja, de az animében ritkaságszámba megy ). A melltartót is inkább kéknek képzelem el, a pólót meg fehérnek - ugye az nyáriasabb, mert abban kevésbé izzad az ember. A fekete melltartó szépen megfog minden napsugarat, a narancsra meg mennek a muslincák. Ejj
Aztán, egy piros csíkban piros a válla. Oszt miért? Most vagy leégett/megpirult a napon rendesen, vagy nem - azaz a nyaka is lehetne akkor piros, meg akkor a karja is felülről. A szem alatti pirosodás is állhatna két részből, mert elpirulni az emberek a szemük alatt szoktak
Az már csak a magam kötözködése, hogy áll, mint a cövek és kacsintgat. A keze mehetne a háta mögé, azaz kaphatna egy 15-20°-os dőlésszöget a karja.
Ha van energiád meg erőd, akkor az első három pontot orvosold, kíváncsi leszek a végeredményre
[ Szerkesztve ]
-
neko18
senior tag
válasz Nova96 #23710 üzenetére
Egyáltalán nem zavar, nem vagyok sértődős fajta. Szerintem aki megsértődik egy építő jellegű kritikán az igazi magyar ember. Nem szeretem az ilyen embereket bevallom, a kritikát el kell fogadni és píteni belőle hogy legközelebb még jobban csinálja az ember
Mira gondolsz a homlok meg a haj között? Oda tettem ilyen fejpántot neki egy pici sakura mintával, bár szinte alig látszik. Nem tudom miért tűnik parókásnak, talán magas lenne a homloka? Lehet lejebb tudom csúsztatni a haját
Az árnyékos mondathoz picit késő van már, holnap felkelés után megint elolvasom hátha sikerül felfognom
A válla kapott egy pici piros effektet, hogy úgy tűnjön mintha leégne a napon
Na majd alakítgatok rajta ha felkeltem, vagy a következőnél jobban odafigyelek
Köszönöm ismét a tanácsokat és a kritikátkdxsv
-
Nova96
őstag
válasz neko18 #23709 üzenetére
Akkor jo.
Ami reszbe sikerult, de neked nem tunt fel,hogy a haj es a homlok kozott van egy res ? Dinamikat nem tudom maskep mondani olyan mostani mint egy paroka. Nezd meg az elozo darabot ott azt dolgoztad ki jobban.
Szerk:arnyek mivel jobbrol vilagit a nap teljesen abszurd, hogy szembol a karakter mogot van az arnyek. Foleg, hogy most olyan mintha a valla sotetedne. Elsonek eszre se vettem
A stilus remelem nem zavar.[ Szerkesztve ]
-
neko18
senior tag
-
Nova96
őstag
válasz Mister_X #23705 üzenetére
Es a story is halad reszenkent nem mint az animek nagyreszebe.
neko18
Kritika remelem johet.
- Mint mondtam az ember az elejen mindig masra figyel lasd most a hattere figyeltel
-a hajba semmi dinamika, egy szin dominal sot egy szin van benne
-nincs arnyek
-nagy korvonalDE,ettol fuggetlenul nem rossz csak a hajjal kezdj valamit.
jahrn
Legutobb olvastam, eleg sok mindent megemlittetek benne, hogy tobb lesz erotikus jelenet + ment a poen az unikornisal(?) vagy valamilyen mitikus lennyel. + azt hiszem volt valami ujj nyalas( ? ).
Na jo nem most olvastam vagy 2-3 honapja ez elegge hasznalhatatlan info.[ Szerkesztve ]
-
jahrn
senior tag
válasz Nova96 #23704 üzenetére
Nem tudom h a PV alapjan mibol gondolod h masik FSN route kap animet. Mondjuk csaltam, korbeneztem a neten es mashol sincs tuti info rola.
Tippre inkabb egy proper Fate reboot (aminek az endingje ua mint az eredetinek, csak kidobaljak belole az UBW/etc katyvaszokat) ami utan majd eccer lessz talan Heaven's Feel is (bar ez utobbi elegge 18+ kat ha huek akarnak maradni az eredetihez emiatt ketlem). Vagy esetleg egy olyan FSN reboot ami jobban ossze van fesulve az F/Z-vel es megagyaz egy F/HA-nak.
Mondjuk tokmind1, a lenyeg h jojjon (ofc a Tsukihime reboot-tal egyutt) -
Mister_X
nagyúr
válasz Nova96 #23704 üzenetére
Mindenesetre elég jó ez a hosszúság, mert nem kell az izgalmasabb pillanatoknál megvágni, lehet bele sztorit rakni rendesen, stb.
Az OST úgyis nagy kedvenc lesz, nem egyszer libabőrös lettem az akciójelenetek előtt/alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Nova96
őstag
válasz Mister_X #23703 üzenetére
Ez tény közlés volt, nem úgy mondtam mintha nem tudnád.
Más: Fate/Night pv
Na, remélhetőleg, ez már jobb lesz mint az első night. Főleg, mivel most egy másik befejezés kap animét. Remélhetőleg ez megközelíti a Zero-t. -
Mister_X
nagyúr
válasz Crystalheart #23699 üzenetére
Hát már nagyjából túltettem magam az első megrázkódtatáson, innenstől meg valamennyire tetszik is - olyan laza. Csak nekem talán túl az.
Katanagatariból már csak két epizód van Ez az egyetlen anime, amiből nem adagolom túl magam, azaz egy nap max. egy epizódot nézek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- iPhone 14 Pro 128 GB Space Black, Független! Mint egy új! 88% Akku!
- iPhone SE 2020 Product Red, Független, 64 GB, 100%-os Akkuval!
- P1 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i7-10750H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GAMER ÉS TERVEZŐ PC - I7 13700K / RTX 3080 XTREME 10GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD / VÍZHŰTÉS
- Nespresso Vertuo Next Deluxe Sötét Króm színben eladó. + kiegészítők + kapszulák