- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaladiN
aktív tag
válasz
Azazello- #2359 üzenetére
Ebben igazad van, csak nem szabad elfelejteni hogy én alighanem nem egyedül megyek.
Azaz én nem fogok együtt lakni senkivel, max egy házban. De szvsz nem túl nehéz erre a problémára megoldást találni. Mégpedig a költözés. Mivel az ember eleinte úgyis ideiglenesnek vesz mindent. ÚJ ország, új arcok, új helyek, új szokások. Következésképp aki már azzal kezdi hogy szorít a cipő és nem tud rajta változtatni akkor valamit rosszul csinál (szerintem) Mi pl kb 5 helyen laktunk 2-3 hónap alatt. Aztán onnantól már végig ott is maradtunk.
Egyébként nem is értettem azokat a honfitársaimat akik inkább éltek egy olyan magyarok lakta házban ahol finoman szólva is szorított a cipő, mint hogy elmenjenek és keressenek maguknak másik szállást. Volt rá példa... Mondjuk az ellenkezőjére is volt (a saját példán kívül). Az egyik srác pl úgy jött ki hogy ismerőse volt, de egyből az elején csont egyedül ment és keresett magának szállást. Érdekes módon neki kb két hónap után olyan angolja volt mint sok régi motorosnak 2-3 év után.Valojaban addig soha nem veszitesz, amig abba nem hagyod a probalkozast.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest