Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
t72killer #38473 üzenetére
Értéknövekedés után majd (ha jól tudom) kell adózni, ha x év múlva (remélhetőleg) haszonnal eladod. Én is amúgy telket vásárolnék fel, valamelyik város határában most még olcsón. Aztán ahogy bővül a város előbb-utóbb utoléri, és kell majd valakinek. Nagyon.
Mióta ideköltöztem Leeds mellé sokat kocsikázok a környező townokban. Az a mennyiségű új építésű ami csak itt a kozvetlen kornyezetemben van (West Yorkshire) az valami hihetetlen! Nem hogy individual házak, hanem konkrét lakópark, 6-8 utcányi, tele kertes házakkal! Jah és ez affordable abszolút, nem a korábban ecsetelt befektetőknek épülő szarok aminek rajtuk kivul senki nem látja hasznát. (Most a kivitelezést, meg a tyúkól minőséget hagyjuk, pusztán piaci jelenlététüket konstatáltam)
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Gumi és felni topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás!Lenovo Legion 5 Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650Ti / 16GB DDR4 / 500SSD +1TB HDD
- HP Irodai Laptop I i5-8265U I 256 GB Nvme SSD I 8GB DDR4 I 1600x900 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Bomba áron GIGABYTE AORUS/I7-12700 16GB 512 SSD Nvidia RTX 3070 8GB (2560x1440) 165 Hz FHD IPS/
- Ipad Pro 12.9 (3 generáció) 512GB cellular, garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest