- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
dex02
tag
Sziasztok!
Egy komoly problémával kapcsolatban kérnék segítséget.
A frissen beszerzett Lenovo s650-re 4.4.2 ROMot telepítettem.
Telepítés kezdetekor a gyári töltöttség kb 50% volt.
Majd kb 2 óra múlva sírni kezdett töltőért h 10% -on van az aksi. Rárakom a gyári töltőre, nem tölt.
Rárakom egy biztosan működő töltőre, nem tölt. Majd csontig lemerült, pedig töltöttem egész este.
Kipróbáltam az aksit egy másik lenovoban, ott jól működött.
Kipróbáltam egy feltöltött aksik a saját lenovomban, működött a teló, de nem tudta tölteni az akkut.ROM flashelés eredményezhet ilyen hibát, nem figyeltem, h előtt töltött-e, battery statos részek sérülhettek?
Akku érintkezést kimértem multiméterrel és 3,8 V feszültséget ad le, mégsem tölt......
Az alsó USB csatlakozót is tartalmazó PCB--t cserélve megoldódna a probléma, vagy a fő alaplap felelős az akku töltésért?
Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest