Hirdetés
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Mennyire nehéz egy Androidos készülék MAC cseréje?
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Tudom, hogy gyártófüggetlen a topic, de nem kapok választ LG-s topicokban. Esetleg, ha valaki tudna rajtam segíteni, és tippeket adni, azt meghálálnám.
LG G2, Köszönöm. -
z123456789
addikt
Sziasztok!
Nem tudom hova tegyem fel a kérdést, remélem itt van helye.
Betört a kijelzőm, és szeretnék egy gyári visszaállítást csinálni a készüléken.Hogyan tudnám ezt a legegyszerűbben megcsinálni? Amiket a neten találok, vagy nem értem, vagy rohadtul nem működik a dolog.
Előre is köszi.
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Android setup-keresére nem dobott semmit a kereső, csak egy hsz-t ami utal arra, hogy valaki magának megoldotta ennek kikapcsolását, szóval szeretném megkérdezni, hogy Motorola Edge 40 telefon esetén hogyan tudom kikapcsolni ezt az értesítést?
Igazából ha ide belépek, inaktív minden csúszka. A telefon első bekapcsolásánál adhattam valami engedélyt talán? Moto G7 Powerről költöznék át. Eléggé le vagyok maradva Android terén.
Köszönöm előre is, ha valaki segít.
-
z123456789
addikt
Sziasztok!
Mivel nem találtam megoldást erre a széles interneten, és a kedves kollégának sem válaszolt senki (ha jól láttam), továbbá mivel 2 napja keresem és biztos van más is akit ez végtelenül bosszant, gondoltam jó lesz itt egy hsz a megoldásról, ha nem haragszotok meg.
Ahhoz, hogy a kikapcsoló gomb megnyomásánál a kikapcsolás menü jöjjön be, és ne az asszisztenssel kapcsolatos dolgokat dobja fel, az alábbiakat kell tenni:
Android bekapcsoló/kikapcsoló gomb, Android asszisztens, kikapcsolás menü, megoldás.
Értesítő sáv lehúz, beállítások, beírjuk hogy kézmozdulatok, kézmozdulatok menü, tartsa lenyomva a bekapcsológombot menü, és válasszuk a bekapcsolás menüt.Elnézést, ha ez egy bagatell dolog, de én esküszöm nem találtam sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- GTA V
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Szólánc.
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ukrajnai háború
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 7
- További aktív témák...
Állásajánlatok