- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget GPS ógyben, megoldódott a dolog.
-
Babetta-X
senior tag
Androidra létezik valami olyan GPS mint a Nokiára a nokia maps, szóval, hogy ingyenes és offline tudom használni? Egy xperia x8-ról lenne szó, és valami offline is működő gpst szeretnék rávarázsolni.
-
Babetta-X
senior tag
válasz
#40993792 #2256 üzenetére
És a kártyafüggőség megszűntethető gyári szoftver alatt, úgy, hogy ne keljen másik romot telepíteni? Egy vodafone 858-ról lenne szó, amit t-mobileos kártyával szeretnék használni, természetesen boltban csináltatnám vagy valami normális helyen, úgy tudom ezekkel könnyű variálni.
-
Babetta-X
senior tag
Ha a gyári androidra másik romot húzok az még nem számít büntetendőnek ugye? Azt tudom, hogy gari ugrik, de pl úgy tudom kártyafüggetlen ettől nem lesz a kütyü.
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy hivatalosan hogyan függetlenítenek Androidos telefont? Lenne egy vodafone 858-am és azt szeretném kifüggetleníteni. A turbo simről már hallottam, de jobb lenne egy végleges megoldás. Boltban egy ilyen mennyibe kerül? Próbáltam úgy kérdezni, hogy ne tűnjön wareznak, mivel tudtommal ez még nem az, ha mégis akkor bocsánat, nem illegális módon, hanem hivatalosan "szeretném", esetleg ha bárki tud valamit akár privátban is megköszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Filmvilág
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Debian GNU/Linux
- Hardcore café
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I3-10105, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (36)
- SAPPHIRE Radeon RX 6650 XT PULSE 8GB + 1 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3143, 96% Akkumulátor
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest