- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ag47
csendes tag
Sziasztok,
Masok altal inteligensnek es joeszunek mondott ember vagyok (nyugi nem tarskereso feladas lesz) bar mostanaban sajat magammal szemben nem ez a tapasztalatom, a lenyeg, hogy kerestem az androidrol mint op rendszerrol olyan ismertetot, ami szajbaragosan elmondja a dolgokat a lelkes felhasznalonak, noha nem azert mert olyan hulye lennek hanem mert nagyon erdekel a dolog es elhataroztam, hogy melyebben bele szeretnek berulni a temaba mint egy atlagfelhasznalo es ehez tudnom kene a legalapabb dolgokat is. Most nem arra vagyok kivancsi, hogy hogy kell a widgetet athuzni a masik jobb kepernyore, meg hogy kell torolni ezt meg azt, hanem magara a rendszernek a felepitesere, tulajdonsagaira, trukkjeire, pl olvastam par helyen hogy fozott rom, pl ezekra a dolgokra, meg a jelentesukre mi is ez mire valo stb. Nagyjabol van mar ralatasom az androidra de van meg mit tanulni es jo volna belemerulni...(rootolas, stb)
Mielott elfelejtem, hogy miert is postolok, az lenne a kerdesem, hogy tudtok e ilyen oldalt, ahol reszletesen kielemezve le vannak irva a dolgok.
Hogy jobban ertheto legyek: Sokat olvastam utana, de a legtobb helyen pl mint egy egyenletkent irnak a dologrol, de elobb meg kene ismerni az alapmuveleteket (osszeadas, kivonas, szorzas, osztas..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest