Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
whatnot
őstag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Google megvolt, bár ha WP7 lesz a választás, akkor már nem lesz google

Tesztekből és hozzászólásokból az jött le, hogy úgyis csak használat közben fogok rájönni, melyik is a jobb nekem, addig csak találgatni tudok. Felhasználói hozzászólásokból egyenlő arányban van minden: imádom az androidot/ios-t/wp7-et; áttértem egyikről a másikra, mert az előzőt utáltam és juj de sokkal jobb lett (ez minden variációban). -
whatnot
őstag
WP7 miben más kategória? (nagyon noob vagyok telefonos témákban)
Xperia Ray-t és Defy+-t néztem eddig. Ezek mellé kúszott most be a Lumia 710. Defy+-t nem találtam még, nem igen tartanak bemutatódarabot. Xperia Ray-t tudtam vitrinben megnézni, kicsinek tűnt, úh. nem versenyzik.
Mondjuk azt, hogy max. 70k a limit, tehát a Lumia 710 kategória. -
whatnot
őstag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok, nem egyszerű a dolog.
Más kérdésektől eltekintve most egyre koncentrálnék: Android stabilitása.
Valaki nem ajánlja nekem az Androidot, mert nem eléggé stabil (Samsung Galaxy Ace telefonja van, állítólag hetente kétszer lefagy neki meg úgy általában véve nem stabil, mert "kici óccó").
Vélemény erről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Segway Ninebot KickScooter D18E
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GeForce RTX 2070 blower (OEM HP) Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi