Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten

-
nggabi
félisten

-
nggabi
félisten
camcumg forevör

-
nggabi
félisten
válasz
üzenetére
............................................________........................
....................................,.-‘”...................``~.,..................
.............................,.-”...................................“-.,............
.........................,/...............................................”:,........
.....................,?......................................................\,.....
.................../...........................................................,}....
................./......................................................,:`^`..}....
.............../...................................................,:”........./.....
..............?.....__.........................................:`.........../.....
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../........
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/...........
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}...........
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../............
...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../.............
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”...............
............/.`~,......`-...............................\....../\...................
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__...........
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,....
.....`=~-,_\_......`\,.................................\........................
...................`=~-,,.\,...............................\.......................
................................`:,,...........................`\..............__..
.....................................`=-,...................,%`>--==``.......
........................................_\..........._,-%.......`\...............
...................................,<`.._|_,-&``................`\.............. -
nggabi
félisten
válasz
kiskaktusz
üzenetére
jajah

-
nggabi
félisten
szerintem forró vizet a pingwinre

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nggabi
félisten
válasz
Vyndree
üzenetére
jaaah ne sértődj meg segítek szívesen

nincs benne magyar? tuti? csak mert ezek eu romok, abban kell h legyen... azért próbáld rá a másikat is, hátha... igen, mindent ugyanúgy csinálj.
még ha tényleg nincs is benne magyar én akkor se mennék vissza a froyora. inkább a halál

-
nggabi
félisten
válasz
Vyndree
üzenetére
már megint te vagy?
szájbarágósan: elmentesz mindent a telóról és feltöltöd maxra az akksit. elindítod download módban a telót (hang le home power de olvasd el a cikkben) majd elindítod az odin 1.82-t. ott betallózod az 1 fájlos romot a pdahoz és minden pipát úgy hagysz ahogy a képen van. start és vársz. ennyi.
a repartition ne legyen bepipálva. ha elsőre nem megy vagy elakad akkor vársz kb 10 percet. ha áll az egész akkor akksi ki és kezded elölről. a frissítés közben ne szakadjon meg a kapcsolat...
-
nggabi
félisten
válasz
FET-MEN
üzenetére
22kért? add oda neki most

am ennyiből:
-zte bléd (jájj aztat ne) <<<ezt zsótinak írtam
-alkatel one touch: jó anyagminőség, szép kijelző, 5mp autófókusz vaku, azt rebesgetik h most készül rá egy magyar ginger mert eddig csak froyo volt. nekem volt, ha lenne rá ginger én megtartottam volna... mondjuk ezt csak telenoros kártyával fogod tudni használni ha érted mire gondolok
-40kért egérmozi (hátlap olyan mint a mostani x8odon
de egyébként nem rossz)-zte skategördeszka csak h zsóti is örüljön. majd ő elmondja h miért jó

kb ezek vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Futás, futópályák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- 8 kHz-es pollingot ígérő, analóg Yunzii klaviatúra a megfizethető árszinten
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mozilla Firefox
- Autós topik
- További aktív témák...
- I5-PC-/ I5-4590 / B85M-G / 16GB / GTX 750 2GB / 120SSD / 1TB / WIN10 Ingyen MPL
- Félkonfig? I5-8500 6mag/6szál - 16GB DDR4 3200Mhz RAM - B360M S1151 lap Ingyen FOX
- Elado iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- Gamer PC! RTX 2070 Super/I5-10600KF/32GB RAM
- Erős Gamer PC! RTX 3070 Ti/32GB RAM/i5-11600K/Be quiet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ezt lopom 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

frissítsd fel 2.1-re vagy 2.2-re.

nem tudtam