- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digger
senior tag
válasz
Keeperv85 #3909 üzenetére
Nem a kisütésen van a hangsúly! A vélhetőleg a most mély-kisütés állapotában levő akkut szeretném ismét használhatóvá tenni!
Sajnos most rohannom kell a munkába, de azért ránéztem a beállításokra. Nekem windowsos változat van, ami csak abban különbözik a képen levőtől, hogy nincs time out paraméter. Minden más paraméter úgy áll mint a képeden.
Viszont egy másik USB portra dugva, ma másképpen reagált mint tegnap! Most 5054-es hibát írt, ami a cappa72 által adott link szerint már azt jelenti, hogy nincs megfelelő ROM állomány kiválasztva!
A THL5000 telefon többféle típusszámmal láttam. Nevesen van T és W típus is. Az enyémet átböngészve nem találtam ilyen betűket, ez egy korai változat lehet. Majd estére próbálom megtalálni a hozzá való ROM-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest