- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Annyit próbálnék még meg, hogy a readback-et úgy indítanám, hogy rádugáskor (mármint a telefon számítógéphez csatlakozásakor) nyomva tartanám a telefonon a hangerő le gombot (folyamatosan). Ekkor képes néhány telefon bebilleni meta mode-ba és menthetővé válik az emmc tartalma, sőt van olyan eset is, amikor flesselhető lesz ezzel a módszerrel.
-
Keeperv85
nagyúr
"A vélhetőleg a most mély-kisütés állapotában levő akkut szeretném ismét használhatóvá tenni!"
Azt én is szeretném, ha lehetséges lenne, de ha mélykisült cella van az akkuban, azt többé nem töltöd fel...
"Minden más paraméter úgy áll mint a képeden"
Nem véletlen írtam, hogy át kéne kapcsolni. w/o battery > akku nélküli mód. Nálam nem úgy van, hisz nálam nem mélymerült akkuval kell flashelni, vagy nélküle...
-
ksanc
őstag
1. Nem lehet mélykisütni, védi az elektronika, ami benne van az akksiban. "Lemerülve" is kihúzhat egy évet, pláne, ha néha ráraktad töltőre. Elég jól bírják ezek a jószágok. Nekem van egy jó öreg Mio560 PDA-m, már sok éve csak a kocsiban használom, vagyis a töltési ciklusok nem mondhatók ideálisnak
Előtte viszont durván használva volt. Még tökéletesen működik és bírja az akksija, nemrég teszteltem. Több, mint 10 éves kütyüről beszélünk. Úgy emlékeztem, már cseréltem akksit benne, de a múlt héten szétszedtem kapcsolójavítás miatt, akkor láttam, hogy még az eredeti gyári van benne. Na pont ez volt az, ami teljesen helyrejött 3 teljes töltési ciklus után. Előtte a tipikus "50-60%-ról zuhan 5%-ra, majd úgy működik még 5 órát" című történetet játszotta.
2. A Li akksik nem melegednek töltés közben, ha mégis, akkor ott gáz van, szóval azon ne csodálkozz. Ami melegedést érzel a telón esetleg, az a töltőelektronika.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Képregény topik
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OpenMediaVault
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest